| Denila123 a întrebat:

Salut, exista vreo solutie pentru o mica fisura la parbriz la masina, o crapatura in 3 coturi de 3 degete?
Am vrut sa schimb stergatorul si mi-a scapat bratul, fierul accela indoit, direct in geam.

13 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Da,exista societati sau persoane care iti pot face parbrizul cu niste rasini speciale si niste ventuze, exista kituri de reparatie! Cauta reparatii parbrize pe olx din judetul tau sau pe net si cu siguranta vei gasi pe cineva care face asa ceva
iti vor remedia fisura in functie de cat de grava e, o sa stopeze prin acest procedeu si faptul ca acea crapatura in timp se poate extinde

Bula
| Bula a răspuns:

Cu metode de acasa este destul de greu, fiindca nu ai nici materialele, nici indemana necesara.
Asa cum a scris si @Simpatik, exista service-uri care pot repara fisuri mici.
Altfel trebuie sa schimbi tot parbrizul.

| Frank51 a răspuns:

Dacă este o crăpătură minoră poți să cumperi și să aplici chiar tu acea soluție. Daca era ceva mai grav era recomandat înlocuirea parbrizului.

| Denila123 explică (pentru Frank51):

Multumesc fiecaruia pentru raspuns
si daca al las asa crapatura mai se mareste?

Da cum se aplica acxea solutie
parbrizu are crapatura la unghie nu agata?

| Frank51 a răspuns (pentru Denila123):

Sunt 100% sigur că are manual de instrucțiuni.

Crăpătura se mărește dacă dai în gropi sau la contorsionări.

Am inteles????

| Simpatic a răspuns (pentru Denila123):

Da crapatura se mareste si la un moment dat cedeaza si parbrizul

| badpanda a răspuns:

Orice firma care inlocuieste parbrize are si aparatul acela cu vid care repara fisuri.Costa 50 de lei o reparatie si nu se mai vede lovitura.

| Denila123 explică (pentru badpanda):

Asi cumpara eu solutia d
da crapatura nu agata la unghie
pun degeaba solutie saca nu intra printre crapatura?

| badpanda a răspuns (pentru Denila123):

Ei dau gaura cu un spiral de 1 ca sa ajunga intre straturile de sticla si au un aparat care face vid, solutia intra singura.
Si mai au si experienta.

| Denila123 explică (pentru badpanda):

Aaaaa
bravo
ai vorbit ce trebuie

| PhAeThoN a răspuns:

Exista kituri pentru repararea parbrizului, dar nu stiu cat de bine o sa iti iasa...