Salut, prima data trebuie sa faci 2 saptamani la scoala auto unde te invata teoria, dupa care o sa dai iesirea din scoala care consta intr-un examen cu intrebari exact ca cel pe care o sa il dai la final, acest examen se poate da de cate ori poti si se plateste o taxa de 50 lei daca nu il iei din prima, dupa acest lucru urmaza orele de condus la care dureaza in functie de instructorul tau, dupa ce termini toate orele impuse o sa poti da examenul de scoala care daca o sa il iei o sa poti da examenul final de condus, acel examen se poate programa cand vrei tu sau mai precis cand esti pregatit, dupa care daca il iei trebuie sa mergi sa te programezi cu politistul, iar in data la care ti se spune te prezinti in locul spus (de obicei instructorul mai lasa 1-2 zile inainte de examen ca sa inveti) dupa care va cheama dupa nume la masini si incepeti examenul, in masina o sa fie politistul si inca un martor (adica un coleg care da examenul cel mai des) dupa polististul iti adreseaza diverse intrebari despre nume etc, dupa care mergi la condus, iar fiecare greseala pe care o faci se vor nota puncte iar daca depasesti 20-21 puncte o sa pici examenul, sunt si greseli la care poti pica din prima de exemplu (neacordarea de prioritate, sau daca politistul pune frana ai picat) dupa care daca iei examenul vei primi dovada iar dupa in 1-2 saptamani iti va veni permisul acasa, cu acea dovada nu e recomandat sa te plimbi pentru ca daca te prinde iti poate da puncte pentru ca nu ai permisul la tine (acum depinde de politist eu am mers fara si nu mi-a zis nimic ) mult succes!