Parerea mea :
Mai bine iei una la 1.500-1.700 si faci investitii in timp, mai repede te poti baza pe una la 1.500-1.700 euro ca nu cade ( nu e exclus) decat cea la 600 euro. La cea de 600 euro te astepti sa cada orice oricand la ea.
Asa la 1700 ai o masina decenta, pe care daca stii de unde sa o iei nu o sa ai ceva anii probleme cu ea, si ii poti face toate aceste investitii in timp, nu trebuie cum ai luat-o sa o faci perfecta, daca motorul merge, ai timp si de aspectul ei (interior/exterior)
Deci, parerea mea, cauta ceva la 1.700 cu motor bomba, sa stii ca te bazezi ca nu pica, si cu timpul iti faci proiectul mult dorit cu ea.
Sper ca te-am ajutat.
Pai o masina de 500-600€ ramane tot o masina de 500-600€ indiferent ca investesti tu de doua ori mai mult in ea.
Mai bine cauti o masina de 1500-1700 euro si mai investesti in timp daca e cazul.
Sau, cauti una usor avariata, mai ieftina, o repari si aia e, iesi ceva mai bine.
Mai bine cumperi una in care sa investesti mai putin.
Cel mai simplu argument, mai putina bataie de cap. Daca si-ar pune singura husele, farurile si toate cele, ar merge.
Deci eu as merge pe varianta 2 din comoditate.
Ia una gata "facuta", dai cheie si ai plecat la drum... e mai bine asa decat sa-ti bati capul cu piese, manopera samd
DUDE
ti-ai raspuns singur la intrebare
ce e mai bine? sa investesti 500-600 eu PLUS 1200-1500
sau sa investesti 1500-1700
mi se rupe in 14 de basini, asta, masini
e pur, matematica, asta, SIMPLA ARITMETICA, PURA!
Maşină decentă la 500 - 600 €, pe ce lume trăieşti?
Evident e mult mai bine să cumperi o maşină bună din prima.
O să fi surprins să aflii cât de mult de poate costa să " îmbunătățeşti " o maşină şi la final tot o rablă o să ai.
Tu cum ai face? Ți-ai cumpăra o pereche nouă de ghete ( o maşină sh bună) sau ți-ai cumpăra o pereche de ghete cu talpa dezlipită şi câteva rupturi, dar pe care le vei repara tu cumpărând lipici şi material din piele. ( adică maşina aia " decentă " la 600 de euro. )
InOrOut întreabă: