| Stefanalina1995 a întrebat:

Salut grup! Ce difuzoare mai bune se pot monta pe un opel vectra c 2002, si un cd player! Mulțumesc mult!

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt multe firme care fabrica difuzoare bune, de calitate.
Indiferent ce firma alegi, difuzoarele trebuie sa corespunda strict la TOATE din urmatoarele criterii:
- Puterea difuzorului (W, Wati) sa fie minim DUBLUL puterii electrice audio scoasa de amplificatorul (CD player-ului).
- Impedanta (Ohmi) sa fie ceea prescrisa amplificatorului
- Dimensiunile fizice si (mai ales) locurile de pridere (suruburi) sa se potriveasca perfect locasurilor (din usi) unde urmeaza sa fie prinse.
Iti recomand sa te consulti si cu un electronist, cu experienta in montarea aparatelor audio in masini!

| Stefanalina1995 explică (pentru Bula):

Mersi mult de sfat

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Monteaza prima data un player premium, Kenwood sau Alpine. Pot fi generatie veche, la sunet sunt mult mai bune decat playerele originale ale masinilor.
Vei avea un sunet mult mai bun, si poti lua apoi decizia daca merita sau nu sa mai umbli la difuzoare. Eu in Vectra C 2005 am sonorizare decenta, difuzoarele de fabrica sunt foarte ok.

| KingOoO a răspuns:

Nu are rost sa pui alte difuzoare ca la cat de veche este se dezmembreaza daca dai bassu mai tare.

| Stefanalina1995 explică (pentru KingOoO):

Ai raspuns si tu, mai bine taceai din gura!

| anuwu a răspuns (pentru KingOoO):

Din propria experienta iti spun ca pe masinile mai vechi stau mult mai bine plasticele (in special pe cele care au fost ingrijite) decat pe astea noi/mai noi 2012+ dupa ce s-a montat un sistem aftermarket happy

| anuwu a răspuns:

Poate tu doresti doar un upgrade simplu la sistemul stock de la masina si nu o sa intru in prea multe detalii. Iti recomand, daca vrei sa pui niste speakere doar pe usile spate, un kit de la hertz (de preferat de la cento in sus daca vrei calitate ok). Dupa cum a spus si Bula, mai bine achizitonezi un player aftermarket si mai apoi iei si niste speakere daca vrei ceva mai mult. Eu cel putin m-am incadrat pana in 1200 ron cu un player de la Sony cu output decent per canal, cu speakere fata de la hertz si audison pe spate. Sa iei in calcul ca, la achizitionarea unor speakere aftermarket trebuie montate cu inele adaptoare pe usi dar si cu conectoare diferite fata de cele de fabrica. Daca vrei sa scoti toata puterea din ele ar trebui sa fie si amplificate.

| Stefanalina1995 explică (pentru anuwu):

Mersi mult pentru sfat