Nu-i nimic, se mai intampla. Oricum mai ai obligatia sa iei 6 ore de condus, dupa ce ai picat examneul si te-ar ajuta chiar sa iei macar 10 ore, ca sa mai exersezi.
In trafic este vital sa ai atentie distributiva si sa fii pregatit tot timpul s apui frana, ca sa eviti un accident.
Succes la examen!
Daca te emotioneaza o masina mergand, si crezi ca examenul e dovada ca tu stii sa conduci, lasa-te de condus.
Succes in altele!
Nu mă emoționează o mașină mergând, emoțiile mi le dă polițistul care vine la examen fără chef și cu gura non stop pe cei care dau examenul
Oh, da, se intampla, e loterie curata cu permisul, nu iti mai bate capu. Si eu am picat o data sala la B, si traseul la C, oricat ai incercat sa conduci de perfect, gandeste-te ca nu ai cum. Din pacate, sau fericire, nu stiu cum sa ma exprim, ca e dea rasul-plansul, se cere perfectiunea la examenele auto. Nu stiu cati dintre soferi vechi cu experienta(nu ma pun printre ei) daca ar mai da examen, ar mai si lua inca o data traseul
Dezvolta reflexul de a frana. Nu tragi de volan, nu faci nimic altceva decat sa pui frana.