| Cristian16092002zzz a întrebat:

Salut, ieri am vopsit si eu grila mașinii cu o vopsea negru mat speciala pentru auto si am acoperit cat se poate de bine motorul si masina cu folie de aluminiu in asa fel incat sa raman doar grila.
Dupa ce am vopsit-o a iesit super misto si am pus o poza cu ea si am primit un mesaj de la un baiat ca cica daca am dat cu vopsea pe radiator e naspa. Ce se poate intampla, are vreo legatura? Adica am dat cu spray de la distanta si nu cred ca a ajuns suficient spray la radiator, ma puteti ajuta? Ca sa stiu daca pot sta linistit

2 răspunsuri:
| KINGF90 a răspuns:

Poți sta liniștit pana nu intra in motor este ok? dar de acum pune un carton in fata radiatorului sa nu îți mai faci griji

| relian a răspuns:

Nu stiu de ce ai folosit folie de aluminiu sa acoperi, puteai sa folosesti si hirtie cu banda de aia albastra de zugravit, a sta ca idee.
Referitor la radiator, nu se intampla nimic, chiar de ai fi vopsit si radiatorul n-are a face, deci nu afecteaza radiatorul nici fizic si nici functional, asa ca poti sta linistit.
Radiatoarele nu-s vopsite pentru ca is din aluminiu si plastic, plus ar costa ceva bani in plus, asa ca is lasate asa.

Radiatorul trebuie sa nu aibe mizerie pe el, depuneri de praf, sa nu fie obturat, etc aia e tot, vopsea poate avea, nu-i problema.