Punctele de penalizare se anuleaza dupa 6 luni, daca n-ai mai primit altele in aceasta perioada.
Sanctiunea contraventionala, indiferent daca este cu avertisment sau cu amenda, va figura 5 ani in cazierul auto, astfel ca va apare.
Ca te vei putea angaja sau nu depinde doar de angajator, acesta poate sa nu bage in seama o abatere destul de minora.
Mi se pare sa nu ai 6 pe cazier, asa zicea la o oferta de lucru pe net. Depinde de firma fiecare cu mucii ei
In cazierul auto raman toate abaterile, inclusiv incalcarile de viteza pentru care ai primit avertisment.
Eu zic ca te poti angaja in continuare ca distribuitor, ca e o abatere 'banala'. Doar cei cu accident in cazier, sunt refuzati de majoritatea firmelor, mai ales daca au permisul de putin timp.
Nu cred ca se leaga nimeni de niste puncte amarate.Altele sunt chestiile care conteaza in cazier.
Man, la modul cum ai pus intrebarea ma gandeam ca este o problema de matematica Sincer, nimanui nu ii pasa de punctele alea atat timp cat nu ai facut nimic aiurea in cazier sa pui in pericol viata ta si a altora sau sa faci pagube materiale (gen sa intri cu un tir cu oua intr-o alta masina si toti puii sa se nasca instant).