| IonelIordachescu a întrebat:

Salut, imediat iau permisul si eu mi-as dori un VW Polo 6N2 ( generatia aia de Polo care s-a fabricat in 2000-2001 )
Este asemenea masina copilariei mele, au avut-o ai mei toata copilaria mea, si mi-as dori o si din nostalgie, si datorita pretului ei si intretinerii usoare.
Dar tata zice ca nu se mai gasesc piese si asa mai departe, chiar nu se mai gasesc? E totusi un Volkswagen.

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Piese se gasesc la greu ca s-au fabricat foarte multe. Gasesti piese atat noi cat si la dezmembrari. E ca si cum ai zice ca nu se gasesc piese pentru logan sau BMW pisicuta.

| Alexikca a răspuns:

Se găsesc căcălău

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inca se gasesc piese, iar modelul ala a fost reusit, ai sanse sa gasesti unul inca solid.
Din punctul meu de vedere este o masina ideala pentru un incepator, nu este nici exagerat de veche, iar costurile de intretinere vor fi mici.
Asigura-te insa ca iei una cu motor si caroserie bune, ca sa nu ai probleme cu ea. Altfel reparatiile vor fi aproape imposibile, sau mai scumpe decat valoarea maxima a masinii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vechituri care polueaza ca dracu, nu iti lua asa ceva ca platesti taxă pe poluare, i ati o dacie este si ieftina si gasesti piese si reparatia este ieftina.