Întrebare recomandată | ChituAlexandru1289 a întrebat:

Imi poate spune cineva de ce acte am nevoie pentru a tine masina in curte? Tin sa precizez ca nu vreau sa circul cu ea.O tin in curte pentru un proiect. Gen Asigurare, RCA etc. masina motor 2000.

8 răspunsuri:
| alex495 a răspuns:

Pai o radiezi, o scoti din circulatie si dupa faci ce vrei cu ea. Doar ca nu ai voie sa iesi pe drumuri publice cu ea. Poti merge numai pe camp de exemplu

| ChituAlexandru1289 explică (pentru alex495):

Dupa radiere o pot lua din nou? Eu am de gand sa o iau acum la 17 ani, o tin un an si la 18 cand iau permisul sa o conduc. Se poate?

| alex495 a răspuns (pentru ChituAlexandru1289):

Da poti, sfatul meu ar fi sa o inscrii pe numele unuia mai mare ca sa nu te rupa la asigurare

| Trioda a răspuns:

NIMIC!
O tii in curte 100 de ani,vei plati doar impozit la fisc, fiind propietarul ei!
Cand vei dori sa circuli cu ea, va trebui sa o duci la RAR pe o platforma, nu condusa! si dupa obtinerea avizului RAR ok, o poti conduce pe drumurile si minunatele autostrazi ale Romaniei!

| LzzD a răspuns:

Eu stiam ca poti sa o radiezi doar daca o tii in curte si e locuinta pe numele tau. De ce te complici pentru 40 lei pe an cat este impozitul

| ChituAlexandru1289 explică (pentru LzzD):

Asigurare 40, motor 2000 vine cam 175 ron impozit, imi e de RCA ca am auzit ca o sa fie undeva la 1200, asa mi-a spus un baiat

| suntserios a răspuns (pentru ChituAlexandru1289):

La ce iti trebuie RCA daca nu circuli cu ea? Platesti doar impozitul si aia e.

| ChituAlexandru1289 explică (pentru suntserios):

Vazusem undeva, ca daca tii masina in curte trebuie obligatoriu RCA, stire de prin 2018 noiembrie. De aceea am intrebat aici.Multumesc!