Pai nu prea compari aceleasi lucruri. Seria 5 este din clasa cu A6. A5 e din clasa cu seria 3.
in alta ordine de idei, te duci, faci frumos un test drive si vezi care iti lace mai mult
Cauta un seria 3 sau 2, de preferat xdrive. 5-ul e prea mare.
A5 mi se pare frumos doar daca e coupe.
BMW seria 5 normal, este o alta clasa fata de audi a5.Audi a5 este echivalentu lui bmw seria 400. Daca vrei sa compari compara audi a6 cu bmw seria 500. Oricum Audi ala e slabut, mie personal nu mi se pare cine stie ce.Acum depinde si care a5 cas mai mule, poate ala hatchback da mai merge dara trotinetele aleleante cu dealde 2 usi eu nu-s curios deloc. Dara na fiecare cu placerea lui.
Dara bmw seria 5 cum zici tu e superior lui audi a5 ca si clasa, deci nu prea le poti compara.Nu te apuci sa compari mere cu pere nu?
Salut,si eu as dori un BMW seria 5 2012, dar pentru inceput nu iti recomand nici una din ele, poate stii sa conduci dinainte sa dai de permis dar mai bine investesti putin intr-o masina pe care iti permiti sa o lofesti sau sa faci modificari. Iti recomand un vw golf 4 1.9 gti, pe langa asta o poti tuna frumos daca ai bani si vrei sau iti poti permite sa dai cu ea de toti stalpii din parcare...glumesc hahaha. succes!
Golf 1.9 gti? Cand l-or fi inventat si pe ala?
O fi prea mult o limuzina de 5 ani pentru un pusti incepator, dar nici un cadavru problematic, de acum 20 de ani. Tie ti se pare ieftin sa te tot plimbi cu Golf 4 la service-uri, cu tarifele de acum? Esti mai mult pieton, daca iti cumperi un 1.9 TDI din 1998.
Ma gandeam la altceva cand am scris "gti" uite : vw golf 4 1.9 tdi cod motor ALH. Si mai citeste o data raspunsul pe care i l-am oferit mai sus lui "Goldenboy17", ca sa nu mai fim sarcastici!
Golf 4 1.9 gti? de unde motorul ala?
ALH? Adica rahat de ala de am tractat miercuri dimineata. Da, bune masini! Borasc uleiul pe la EGR in prostie, au 1001 vacuumuri care bineinteles ca nu-si mai fac treaba dupa un timp, au 5 locuri dar in spate stau comod doar copiii, scaunele iti fac junghiuri ca orice VW din anii 2000. Nu mai zic de sasiu, care subvireaza in orice viraj. Da, bune masini! Poti s-o dai de toti stalpii, ca nu e nici o pierdere, daca nu ranesti pe nimeni. Asta cred ca ai vrut sa scrii.
Am un Passat cod AFN (adica tot 1.9 "gti"), pot sa zic ca a murit iarba de pe locul lui de parcare, la cat a stat defecta, iar eu tot pe un Opel din 90's ma pot baza.