Pe site-ul asta intra si la contact ai numere de telefon,suna si vezi daca au iei iti aduc ei pe comanda.Le zici seria de sasiu din certificatul de inmatriculare si ei iti aduc din germania. Daca nu au ei,imi spui si iti dau nr-ul cuiva care aduce sigur ceea ce cauti,vreau funda . Sa inteleg ca ai M-power, foarte tare, eu am avut un M3 candva, marpaha masinile.bft
Ai in coltul din stanga sus sa alegi midelul si marca si sunt toate din Romania (faza ca numerele de imatriculare sunt de bulgaria franta si mai stiu eu ce asta e alta treaba)
Pai la 50-60000 km, cutie de viteza oricum are dar poate fi automata sau manuala.Manuala costa in 17-19000 euro si automata e cu 1-2000 mai mult.Singuru deficit la cea automata este ca pe gheata nu o controlezi asa cum vrei si consuma mai multa benzina.
Pai la 50-60000 km, cutie de viteza oricum are dar poate fi automata sau manuala.Manuala costa in 17-19000 euro si automata e cu 1-2000 mai mult.Singuru deficit la cea automata este ca pe gheata nu o controlezi asa cum vrei si consuma mai multa benzina
Davidhorvat2015 întreabă:
Gabriel8126 întreabă: