| tripleM a întrebat:

Imi puteti explica si mie ce inseamna "kitch"? De obicei termenul e folosit pentru tuning la masini! Nu stiu sigur ce inseamna si nu vreau sa ma fac de ras daca gresesc... Ms!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu este folosit pentru tuning in special a fost prima oara folosit in arta in special in pictura si sculptura, tarziu dupa 2001 s-a folosit in tuning fiindca de atunci s-a dezvoltat tuningul auto in Europa mai mult inainte consta decat in chestii de mecanica si performanta tuningul. Inseamna de prost gust, urat!

4 răspunsuri:
| Florin6326 a răspuns:

Eu stiam ca se spune''kitsch''.Se poate folosi in orice domeniu pentru ca ar insemna:copie infidela,insipida, a unui anume stil existent(in argou, o facatura ieftina). Sper ca te-am lamurit.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Acest cuvant are urmatoarele sensuri,de prost gust,urat
cand spui "ce cercei,kitch" te poti referi si la materialul din care sunt facuti,daca sunt din tinichea-adica nu au o valoarea prea mare(au fost foarte ieftini, si se observa)
de cele mai multe ori, cand folosesc personal acest cuvant ma refer in mare parte la material.

| francesca89 a răspuns:

Kitsch inseamna ceva pompos, de prost gust.

| ?? a răspuns:

"Kitsch este un termen care provine din limba germană şi denotă stil prost, de prost gust"
Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Kitsch