Depinde cum mergi cu ea, dar la o masina de 20 ani si cu motor de 1.8 benzina probabil ia peste 12 in oras
318 consuma mai putin decat 316.
Conteaza mult starea masinii. Unul ok, zic eu, ar consuma 6.5-7% extraurban, si minim 10% urban, maxim 13%. Asta daca e condus bine.
Daca o tii in 0-180 pe bulevarde noaptea, nici nu stii unde s-a dus benzina... Si cauciucurile! E36 e un mare mancator de cauciucuri, intr-o seara am terminat o pereche de cauciucuri ok, la un 316 compact. Mi-am si batut joc de ele putin, dar in total am facut cel mult 40 km.
Un prieten il are, nu demult achizitionat, am apucat s-o "testez" si eu in cateva seri cu el, e o masina puternica, dar cu un consum urias 10-12 litri(asta intr-un oras mediu ca Hunedoara), iar aici vorbesc de un consum urban, in functie de cum mergi cu ea, dar daca asta nu e o problema, mai e problema tipica cu uleiul + rugina care se simte ca la ea acasa pe masina(adica rugineste repede si apar "gaurele" in ea). Sper ca ti-am putut fi de folos, mult succes!
In starea tehnica arata bine...dar intr'un oras cum e constanta cam cat ar consuma...nu sunt genu sa o tin 0-180 ca inca sunt incepator(am permis de 3 luni)