| Pîrvu_Andrei_1998 a întrebat:

Salut, imi puteti spune ce turbina s-ar potrivi pe astra g 2002 1.6 16v, mai e cineva care a facut conversie?

3 răspunsuri:
| DarkCrucifix a răspuns:

Eu am facut conversii la alte masini, in principal japoneze, cu asta ma ocup. Turbo intra pe galerii, ceea ce inseamna ca daca ai galerii cu iesire t2, o sa iti intre doar turbine care au aceeasi forma, aia fiind t2. Nu poti sa pui pe galerii t2 un turbo care vine in t3 sau hibridizat t3/t4. Is multe de facut la o conversie, piesele se monteaza usor pe masina, sa le faci sa mearga bine e mai greu. Iti recomand sa cauti un kit pentru masina ta, asa nu mai ai batai de cap despre ce galerii ce turbina daca are sau nu are wastegate incorporat. Plus de asta, iti mai recomand un turbo mic, un t25, paremise ca saab si volvo foloseau turbinele astea. Saab 9000 si Volvo 850 stiu sigur ca au t25.

| Pîrvu_Andrei_1998 explică (pentru DarkCrucifix):

Nu stiu daca exista kit pentru a mea si din cauza asta intreb.

| DarkCrucifix a răspuns (pentru Pîrvu_Andrei_1998):

Uite incearca aici, nu stiu exact daca e pentru astra dar are ceva de opel. Daca nu va trebui sa-ti faci singur galeriile ori sa schimbi masina cu o masina care are suport aftermarket cum ii zicem noi.