| Iacob_Andrei-Alexandru_1997 a întrebat:

Salut! Imi puteti spune va rog un atelier sau un service din Iasi care se ocupa cu rectificarea discurilor de frana? Au inceput sa mi bata dupa ce am mers pe ploaie la un drum lung. E al 3 lea set de discuri intr-un an jumate, mereu patesc cand ma prinde ploaia la un drum lung. Multumesc!

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Orice strungar le poate rectifica, dar eu m-as preocupa mai mult de reconditionarea etrierelor/montarea aparatorilor, ca din cate masini am avut, una singura mi-a ovalizat discuri, pe spate, si am gasit etrierele varza, functiona doar o placuta, de aia le strica.
Pe ploaie circulam toti, nu e normal sa se strice discurile de la atat.

| Iacob_Andrei-Alexandru_1997 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

In vara mi-am pus pistonase noi, garnituri noi pe fata, si am schimbat tot lichidul de frana. Ma gandesc ca nu ar fi o problema de servisare defectuoasă, pentru ca ma gandesc daca ar fi fost ceva montat gresit, ar fi fost si alte simptome (de ex. roata infranata) dar si anul trecut am schimbat discurile pe acelasi simptom, bataie in volan la franare, ceea ce ma duce cu gandul la calitatea proasta a materialelor pieselor cumparate. Nu s originale, TRW parca. Multumesc de raspuns!