| NuContNumele a întrebat:

Salut, in curand voi implinii 18 ani. Ce masina imi recomandati pentru inceput, imi sunt pe plac SUV-urile. De preferat cutie automata. Buget:5000$. Din ce am vazut imi fac cu ochiul Landrover, Kia Sportage sau Touareg. Astept alte pareri.

Răspuns Câştigător
| GaryOfLivia a răspuns:

Cum a zis și DonnaAlba... mai bine te orientezi spre ceva mai micuț. un hatchback poate, pentru că SUV-urile sunt grele și mai greu de manevrat: mai greu de parcat în spații înguste, mai greu de întors etc.
Ți-aș recomanda ceva Golf 5, Polo mai nou, Ford Focus, sunt și ușor de întreținut, dar nu știu dacă găsești automată în prețul ăla.

| NuContNumele explică (pentru GaryOfLivia):

Am eu o pasiune pentru SUV si neah, mai am ceva timp pana fac 18, doar ma interesam acum. Banuiesc ca vor scade preturile cat sa gasesc un SUV automat pana in 5000 euro anul 2006-2007.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Wow, o masina mare pentru un sofer micut!
Te sfatuiesc sa te orientezi spre ceva mic si usor de manipulat, ca incepator este mai bine o masina mica.
Peste cativa ani, cand mai aduni experinta la sofat si mai strangi bani, poti sa-ti iei ceva mai mare si nu atat de vechi.

| Kogaion a răspuns:

Kia

| stefandaniel94 a răspuns:

Poti opta si pentru un duster. Te dai cu el pana il omori si tot bun e...dar la banii astia nu gasesti automta