Golf 5 are probleme cam mari cu rugina.
Daca vrei ceva fiabil "la sigur", ia Astra J 1.7 CDTI, sau Focus 1.6 TDCI.
O masina cat mai mica posibil, ca sa fie usor de manevrat in trafic, usor de parcat si sa consume foarte putin petrol.
Nu te sfatuiesc masina noua, macar pentru primii 2-3 ani cand inveti sa sofezi si sigur vei avea accidente cu ea.
Am tot condus masina tatalui meu, un Logan MCV 1.5 din 2007, o masina breck nu cred ca ar fi cea mai buna alegere, tot o Berlina, dar ceva semi-sport
Cum dumnezue ai condus tu masina tatalui, cand abia acum ai inceput orele de condus, la scoala de soferi?
Sa stai in masina si sa te uiti la ea, nu inseamna condus!
Vorbesti in nestiinta de cauza! Comentariul asta este total inutil.
Cum vorbesc in necunostinta de cauza, daca chiar tu ai spus aici, ca ABIA AI INCEPUT scoala de soferi.
Cand dumnezeu sa fii sofat masina tatalui, daca nu ai nici varsta, nici permis de sofat si nici nu incepusesi scoala de soferi? Ai facut-o ilegal?
Explica-ne te rog!
Da, ilegal! Pe drum agricol,, pe drum negru"
Pai, ala nu se considera sofat, ca tintul unui volan in mana, nu inseamna ca stii sa sofezi ceva.
Pe camp nu ai reguli de circulatie, nu ai marcaje, nu restepecti semafoare si restrictii, ca atare, nu se poate considera sofat, ceea ce aia facut, fiind ca mersul pe trotineta al unui copilas.
Focus e fiabil... Despre celelalte nu stiu.
Am avut la revizie un Golf 6 2.0 TDI de 81kw si era 'boboc', desi infundata admisia de la condus necorespunzator, restul era impecabil.
Am auzit ca motoarele 2.0 in special pica destul de repede. Un golf 5 1.9 nu ar fi mai ok?
Golf 5 are probleme cam mari cu rugina.
Daca vrei ceva fiabil "la sigur", ia Astra J 1.7 CDTI, sau Focus 1.6 TDCI.
Nu cumpara Audi la mana a doua, decat daca esti dispus sa platesti totusi o suma considerabila. Firmele astea mari sunt foarte pacatoase la mana a doua, se prostesc oamenii foarte des.
Parerea mea e ca Honda e o masina buna in cazul ala, dar si Ford si VW Golf merg.
Romanii de obicei vor ieftin si bun, chilipir.
Isi iau o cutie cu volan ce are sigla Audi sau BMW, apoi se plang ca sunt la service din 2 in 2 saptamani.
Avand in vedere ca el va fi incepator, nu cred ca ar trebui sa dea atatia bani pe un Audi. Sunt multe masini geniale undeva in jurul la 10.000 euro, poate chiar ceva mai putin. Cum am spus, Honda e buna dpmdv.
De asemenea, mi se pare ca Skoda ofera foarte multe, un raport calitate-pret decent.
M-am gandit si eu ca nu este o idee buna un audi la mana a doua, doar daca ar fi sa cumpar una din fabrica, din pacate costurile vor fii destul de mari. Asta si faptul ca la un moment dat fiind si incepator o voi zgâria sau mai rau sa o lovesc.
Nu e mare diferență între nici una dintre cele menționate. Toate sunt din plastic aproape în totalitate. Mai multe decât atît valoarea lor o să se deprecieze pe zi ce trece. Dacă te gândești la o investiție reală în termeni de Mașini trebuie să cumperi o mașină specială, adică ceva ediție limitată, căreia îi va crește valoare pe zi ce trece.
Poti sa alegi motor 1.5, e un motor foarte bun. Cat despre benzina, eu am masina cu gaz si sincer faci economie frumoasa daca gasesti ceva cu instalatie GPL. Cat despre modelul masinii... Tu alegi ce vrei sa conduci! Bafta!