| Alin0961 a întrebat:

Salut, in scurt timp vreau sa-mi achizitionez un golf 5 si a-s dori sa aflu care este cea mai buna motorizare raport calitate-pret. O sa-l folosesc mai mult in oras sa zic 80% deci ma gandesc ca ar fi destul de ok un 1.6 benzina, simplu s-au fsi, tsi dar din cate am inteles un 1.9 tdi este mai bun, de aceea a-s dori cateva pareri. Tin sa mentionez ca am doar 4500e si nu stiu daca o sa gasesc un gti in banii astia care este ok din toate punctele de vedere.

4 răspunsuri:
| Nimeni10 a răspuns:

Eu as lua diesel, e ok si 1.6 benzină( pentru oraș e ok) dar dacă faci drumuri lungi diesel, dar necesită atenție mai mare la motor

| Alin0961 explică (pentru Nimeni10):

Nu e problema, am timp sa ma ocup de ea dar voiam sa stiu ce variante sunt mai bune, mai putin defectuoase, am inteles ca sunt unele variante de 2.0 care dupa cati-va km incepi sa bagi bani in ea.Nu zic ca vreau ceva perfect ca na...e la mana adoua, o sa bag sigur bani dupa cv timp dar nu vreau sa regret dupa cateva luni. Iti multunesc pentru parere.

| Nimeni10 a răspuns (pentru Alin0961):

Ia-ti diesel daca vrei sa mergi mai rar la peco, poate gasesti una ok, de preferabil sa o cumperi inmatriculata din Germania, acolo is mai ingrijite.

| Anonimzc a răspuns:

Eu la banii aia mi-am cumparat un Golf V break cu motor de 1.4 TSI, 140 de cai. Vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el. Puterea pe care o are este cu adevarat uluitoare pentru un motor de 1.4. Imbina foarte frumos ideea de consum si putere.Depinde mult si cum e intretinut motorul, poti sa cumperi o masina cu motorul intretinut sau mai putin intretinut, de unde si banii pentru reparatii.