| Ionut933 a întrebat:

Salut.
In seara asta a dat cineva peste mașină mea in peco, mașină mea era parcata. Mi-a spart la ea bara, farul si aripa. Am vrut sa o dau la pace si el nu a vrut, am sunt la 112, după 30 a venit poliția si ne-pus fiola la amândoi. La el a ieșit 0.71 la mine 0.00, ne-au luat la poliție după pe el l-a dus la sânge, i-a iesit dublu, dupa a dat el o declarație si eu cum s-a întâmplat, tot. Politia imi spune ca el nu vrea da dea asigurare că o are pe telefon si cică nu mai intra asigurarea in despăgubire ca are prea mult acolo...
A mai pățit cineva, asa ce pot sa fac?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il dai in judecata pe cale civila sa iti plateasca daunele.

| Ionut933 explică (pentru suntserios):

Da o sa dureze mult...

| suntserios a răspuns (pentru Ionut933):

O sa dureze... Daca nu ai casco nu cred ca ai alta varianta sa recuperezi banii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Politia imi spune ca el nu vrea da dea asigurat
cică nu mai intra asigura in despăgubire ca are prea mult acolo...
Ce e aia?
Dta ai un proces verbal de constatare a eveimentului de la poliție.
Ai asigurare pe mașina ta?
Dacă ai, te prezinți la societatea la care ai făcut asigurarea și în continuare rezolvă ei.
Despăgubirea nu o rezolvă poliția.

| mihai69 a răspuns:

RCA-ul nu acoperă accidentele provocate de bețivi. Nici CASCO din câte știu.
Trebuie să îl dai în judecată pe civil pentru distrugere ca să fii despăgubit. Cu p.v.-ul de la poliție îți repari mașina în service apoi cu facturile atașate soliciți în instanță despăgubirea.

| siriusblack98 a răspuns:

Îl dai în judecată pentru distrugere că oricum nu mai are cum să câștige. Treaba este că durează mult. De asta e bine că din aprilie parcă fiecare își face mașina pe asigurarea lui, nu se vor mai da asigurările de la unul la altul în caz de accident. Iar apoi firmele de asigurări își reglează conturile între ele.

| Ionut933 explică:

Alcool