Depinde ce bonus malus avea. O sa plateasca mai mult si cativa ani pana acumuleaza la loc bonusul. Banii aia care ii cere sunt ilegali insa.
Salut dar masina e apare in asigurarea lui de ci asigurarea a fost facuta pe el si nu stiu cum sta treaba ce zici sa ai dau bani sau cu e?
Atata timp cat nu ai trecut masina pe numele tau la politie atunci asigurarea era pe numele lui. Daca insa tu zici ca masina e praf atunci nu vad de ce ar trebui sa ii mai platesti ceva. La urma urmei paguba e a ta.
Da dar el plateste mai mult la asigurarea masini lui cred asa ceva mi se impare
Doar daca si-a facut transferul de bonus malus pe noua masina, iar treaba asta nu prea se face decat daca stii de smecherie, dar e posibil.
Daca a radiat masina cum iti mai cere bani pentru asigurare? Nu mai este datoria lui s-o asigure, ci a ta, de altfel ar trebui si s-o inmatriculezi, altfel comiti infractiunea de a circula cu o masina neinmatriculata.
Ba masina e prafff ce nu intrelegi e buna de dat la fier vechi nu o sa o mai bag in circulatie niciodata! deci nu poate circula ca e praffff insa el imi cere bani n...pt ***