Trăiesc și locuiesc singur
Acum... dar in viitorul apropiat?
Doara pentru un amarait de volan si scaune electrice,nu merita,nu vad cu ce te incalzeste volanu ala,sincer si eu am pus volan de ala,aveam de asta simplu,dar acu parca ma giundesc ca era mai bun ala simplu
Daca ar fi fost volan de ala custom,de ala cu mijlocul f mic,daca stii ce vorbersc,ala da imi plac mult volanele alea,nu stiu daca BMW fac din fabrica asa ceva,stiu sigur ca Audi au,la BMW am vazut dar is luate de le net,nu stiu de is facute de BMW.
Deci au airbagu f mic si vezi f bine tot bordu,toate ceasurile din bord,comparativ cu volanu asta sport peste prajit,care e mai grosolan sa-i zic asa.
Scaune electrice,sincer nu prea te ajuta,odata scaunul fixat cum te simti tu mai comod,asa o sa-l tii,nu stai sa te joci tot timpul la scaune.
Deci diferenta asta ce arati tu,este pistol cu apa. Daca ar fi avut GPS,camera spate si sensori fata/spate,atunci da tias fi spus ia pe aia,pentru ca acele functii intr-adevar te ajuta, le folosesti, is f utile.
Ok deci, avand in vedere ca diferenta este nesemnificvativa ca tehnologie, ia si tu pe aia mai ieftina, adica pe varianta a 2a, plus ca e din 2015, deci an mai nou, chiar de are citiva km mai multi.
Ce nu stiu eu, cei cu varianta aia touring ce spui? Este cumva GT sau GC.
Dai 12 mii doara,zii ca nu ai mai multi bani,atit poti sa-i oferi si ia pe ala touring,este an mai nou,ai si scaunele alea si volanu ce zici,desi pe mine volanu ala sincer nu ma da pe spate cu nimic.
Dar inainte sa cumperi una din ele,aia ce o sa te hotarasti, scaneaza masina, cel putin pe cea care vrei sa o cumperi, scaneaza sa vezi de are coduri, de toate sistemele is ON, adica ready si nimic luminite aprinse la bord.ori in asteptare la scanare.
Eu zic ca 2 mii de euro nu-s de ici altii au masini care valoareaza 2 mii.
Nu ai spus ce combustibil folosesc, benzina sau motorina.Eu as lua pe benzina.
Esti sigur ca ambele modele au acelasi motor, aceleasi rahaturi puse pe si pe linga motor?
Touring ala nu se refera doara la forma caroseriei, cred ca or mai fi si alte diferente de motor, de tehnologie etc.
Deci eu zic ia pe aia din 2015.
Inca ceva, masinile alea nu-s Luxury ce spui tu, seria 320 este baisic, adica cheala, adica simpla, luxuri poate urmeaza
Luxury is cele de la seria 5 in sus, asta asa ca idee, astea serie 3 is bagate la categoria intermediara,dar eu leas baga sub simple,la categoria manivele,pentru ca exact aia si au manivele, in secolul anului lumina BMW si Mercedes vin inca cu manivele de tot risu sa nu zic de tot rahatu.
Deci sedanu ala este Luxury, cum is eu popa intra pe wikipedia si la BMW citeste si vezi care is Luxury considerate.
Unde ai auzit, vazut tu luxury cu manivele? Dar na probabil asa vorbesc romanii, mai aud bolid asta e tare de tot bolid, adica un fier vechi de 0 suta de cai bolid cascadorii risului, dar na asa e romanu, cand are o masina, el are deja bolid.Acu ce o insemna pentru el bolid asta e alta poveste.
Deci ia aia din 2015 dar scaneaza masina.
Eu sunt fan touring. Sunt mai practice. Și chiar dacă nici mie nu mi-a plăcut inițial design-ul, acum am ajuns sa le prefer sedanurilor. Eu am trecut de la BMW la Kia Proceed care aparent nu e un touring, ci un "shooting brake" dar tot un drac daca mă întrebi pe mine.
theROOcKsTArr întreabă: