Dintre cele doua masini, eu as alege VW Golf 4 pentru ca:
1. Are un consum mult mai bun
2. Este mult mai fiabil
3. Are ceva mai multi cai, deci automat motorul nu prea va simti caroseria si vei scoate un consum bun
Tin sa subliniez ca daca este prima masina, trebuie sa iti iei una care sa te tina pentru ca nu cred ca vrei sa o schimbi pe fiecare an asa ca, sfatul meu este sa nu te grabesti si sa mai astepti pana cand mai faci rost de cel putin 500 de euro. Bafta!
Mai pune vreo 1000 de euro daca vrei sa iei o masina careia sa nu ii pice rotile
O Corsa C 1.2, ca de aia ai bani.
De Bertone nu prea, poate doar cu acte naspa (Bulgaria, numere RO cu taxa neplatita, Spania, capsunaria, imprimate, etc).
De Golf 4 pe benzina fugi cat vezi cu ochii. Dieselurile sunt foarte bune, in vreme ce benzinarele sunt material de REMAT.
Poti sa te uiti si la Vectra B, in bugetul tau de incadrezi sa-ti iei chiar si 1.7 diesel cu taxa platita si nerecuperata.
Un televizor nou. Cam asta poti cumpara cu 2000 de euro si sa fie si functional. Un televizor chiar misto.
O masina pe care dai 2000 de euro e sicriu pe roti si cazan.
Bertone
Motive: Deoarece dupa cum ai spus si tu, nu poti avea asteptari foarte mari de la o masina la 2000E Bertonele are un aspect mai placut, cel putin la exterior decat Golf-ul. Ceea ce o sa fie deranjant va fi probabil consumul usor marit fata de VW. Dar intretinerea Opel nu este la fel de costisitoare ca a VW. De aici depinde de tine.
E prima masina. Si nu am asteptari mari, sunt constient. Si chiar am nevoie de un raspuns, nu de bataie de joc. Numa' bine.
Ok. Bertone papa mult dar e ieftin de intretinut. Golf e ieftin dar scump de intretinut. Am dat din lac in put.
Alte variante: Ford Ca sau Seat Ibitza?