Se rastoarna chiar asa usor golfurile?
referitor la intrebare, iti poti lua un volvo s80 cu 250-300 de cai putere, nu cred ca pretul trece de bugetul tau ai o masina foarte puternica, de lux [limuzina] cu mult mai multe functii decat un audi bmw si poate un e class din perioada respectiva dar cand vrei sa intri intr-o depasire si apesi pedala de acceleratie la maxim, atunci masina pleaca (,) ca din pusca. o masina foarte solida, rezistenta, sta foarte bine pe strada, nu te temi ca te vei rasturna pentru ca este o masina foarte foarte stabila, si in caz de asta nu vei pati nimic [este un volvo, plafonul de pe un volvo tine de 5-6 ori greutatea masinii] daca nu iti place s80 stai calm ca este si s60 care s-ar putea sa iti placa mai mult, doar ca mai greu gasesti unul cu puterea lui s80. apropo, daca iti iei un s80 cu aproape 300 de cai atunci nu se mai tine nimeni dupa tine! ai grija, sa nu te tenteze sa o calci atat de tare incat sa zbori cu masina incat sa faci accident, gandeste-te si la ceilalti oameni, nu toti au volvo
Frate, eu cu masina mea [ o stie toata lumea] merg prin serpentine cu pana la 80-90 km/h, si nu cred ca iti trebuie roll cage pentru adrenalina, ca doar sa fim seriosi, trebuie sa fii incepator si sa conduci mai rau decat o batrana de 70 de ani sa te rastorni la mai mult de 50 km/h... vad foarte multi oameni ce trec de 150 km/h si nu ii vad sa aiba roll cage.
Am si o curiozitate:
De cati ani ai carnet, si cam cate Volvo ai avut pe mana?
Nu de alta, dar eu din cate masini am condus, n-am vazut inca producator sa nu dea gres cu nici un model (Opel, VW, Ford, Renault, Mercedes...)
Tu vad ca recomanzi Volvo de la zona rurala neasfaltata pana la street racing...
Dar stii ca o masina cu roll-cage e mai periculoasa decat una fara, daca nu ai si restul echipamentului de raliu (casca, centuri in mai multe puncte)?
Intr-o masina simpla, la un impact la 80 km/h dai cu pieptul de volan, capul de parbriz... Mai scapi. La o masina cu roll-cage, dai cu capul de-o bara aflata la 30 cm de cap. Ce sanse mai ai, daca nu porti casca?
I-am propus sa nu poarte casca sau sa mearga fara centura?
Nu, dar o masina de VTM e cu totul alta treaba. Nu cred ca are alta masina, si nu e tocmai placut sa porti casca pe canicula prin oras, si sa te agati in 4 puncte de un scaun, ca sa iesi cu o fata la un suc.
Pai unde mai este adrenalina cand iesi la un suc?
Da, orice marca a avut si esecuri, la volvo unul din ele a fost ca s-a schimbat designul din 2003, a aparut un design la interior putin mai inferior [s-a bagat ford-ul si s-a crezut mai sus decat volvo cu designul lor si de atunci volvo a avut de suferit, pentru modelele c30 s40 v50 si c70 parca] altceva nu vad de rau... tu stii prin cate teste trece un volvo pana sa iasa pe piata? suedezii testeaza masinile mai ceva decat nemtii, de ce crezi ca sunt atat de fiabile si sigure?
De ce recomand volvo? tu vezi ca 50% din stiri sunt de genul "accident tragic in locul X unde Z persoane au fost ranite grav si Y persoane au decedat si cand arata imagini de la locul accidentului se vede jumatate de masina undeva, cealalta jumatate pe nu stiu unde facuta si aia bucati sau masini foarte botite, arse etc... si recomand volvo de la zona rurala [v40-ul meu am mers cu el 2 ani de zile pe drumurile noastre pline de cratere [masina fiind una de oras, garda la sol este joasa etc.] si nu pot sa spun ca am mers incet, am nimerit cateva gropi de pur si simplu am crezut ca imi ramane roata acolo si cand am fost inainte sa fac itp-ul la verificat nu avea nimic, doar un amortizor care nu mai ducea prea mult. daca o masina de oras de la volvo este atat de rezistenta pe drumurile noastre, nu stiu cum s-ar comporta un SUV de la volvo si la partea de street racing, cauta si tu pe youtbube de volvo s40 autotech, s70 si mai este si varianta polestar a ultimelor modele de volvo care acestea ajung pe circuit. la 350 cai putere 0-100 km/h in 4.9 secunde pe cand un mercedes AMG la 450 cai putere 0-100 km/h in 4.8 secunde. si pot spune ca mercedes-ul are motorul aproape dublu fata de cel de pe volvo si nu cred ca tu ai auzit dar este o 'zicala' pana cand ferrari va lansa un model Wagon, volvo 740 ii va tine locul.
Un golf, un polo sau o astra - ca daca tot preupune ca sunt sunt tanar inseamna ca nu am prea multi bani de intretinut o masina
Un megane 1.8 16v. Are tot ce trebuie:
-sportivitate
-eleganta
-tehnologie
-siguranta
-fiabilitate.
Nu cunosc prea bine motorizarile, probabil sunt motoare si mai sportive decat asta, pe megane.
1) Toyota Celica
2)Hyundai Coupe
3)BMW (M3-M5)
4)Audi TT, A4...
5)Mitsubishi Lancer
6)Dacia logan ) 1.4, 75cp
Si acum ceva mai occidental )
7)Nissan Silvia
8)Chrysler Crossfire
9)Mazda RX-8
10)Infiniti G35
Toate S.H. mai gasesti si altele mai sportive dar ne inmatriculate de exempu, Ford Mustang 2004 vazusem unu inmatriculat la 6. 400E dar motor de 3.5L
Pai eu ti-as recomanda o masina second hand daca tot vrei adrenalina sa nu strici o masina noua si scumapa...ia-ti o masina sport second hand.