Salut la toata lumea! De vreo doua saptamani am devenit sofer cu acte in regula, luand atat sala cat si traseul din prima incercare.De mic mi-am droit permisul,iar in ultimii trei ani am numarat zilele pana sa ajung sa conduc singur. Iata ca am ajuns si aici, conduc destul de bine pentru. un incepator, poate mult mai bine decat altii insa nu sunt 100% sigur pe mine, condusul in zonele foarte aglomerate ale orasului fiind oarecum un stres pentru mine.De vreo cateva zile merg numai singur.Problema este insa alta.Asa cum am mai spus,zonele aglomerate si intersectiile mari ma dispera:intr-o zi, virand stanga pe culoarea verde a semaforului, incetinesc si schimb treapta a 2 a,doar ca se face brusc verde in timp ce ma aflam in traversarea intersectiei si unul din stanga demareaza cam tare de la stop,fiind pe aproape sa ne pupam,noroc ca a pus el frana de I-au scartait si rotile ).Si in general,din cauza aglomeratiei,nu de putine ori ma surprinde galbenul iar eu theoretic nu as mai putea opri in siguranta, doar ca se face repede verde ba la ceilalti soferi, ba la pietoni si automat ma descurajez iar acum prefer sa evit anumite zone ale orasului.Alta situatie aiurea este faptul ca eu nu depasesc 40-50 in localitate, iar unii ma depasesc.Cu cat doamne iarta-ma vor sa merg in oras? Cu 100... …? Si nu in ultimul rand, la intersectiile unde am stop si vad ca vin multi opresc, lasandu-i pe cei de pe drumul cu prioritate sa treaca.Doar ca iarasi imi iau claxoane sau vin unii,,profesionisti', mi se baga in fata si demareaza ca nebunii cand aia vin cu viteza. Poate as putea si eu sa fac asta, dar nu ma simt inca in stare sa plec de pe loc astfel incat sa nu il incurc pe cel de pe drumul cu prioritate.Si nu in ultimul rand,undeva pe un drum national,unul venea cu un Matiz ceva mai tare de pe un drum laturalnic iar eu m-am speriat asa de tare incat am tras brusc d evolan spre stanga,noroc ca nu aveam pe nimeni in spate...……….Din cauza acestor situatii o activitate ce inainte ma atragea extrem de mult a ajuns sa fie ceva ce fac cu o oarecare frica si din aceasta cauza am inceput sa ezit sa conduc, desi am numeroase ocazii sa fac asta, inainte chiar propunandu-mi sa conduc ori de cate ori am ocazia.Sa fie din cauza faptului ca abia mi am luat permisul? Astept sfaturi.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.223.239.65) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro