| Mitrecelmare a întrebat:

Locuiesc in Germania si imi cumpar saptamana viitoare un bmw e92 325d din 11/2007 ce a avut 2 proprietari pana acum, carnetul de service al masinii este impecabil. Lantul de distributie nu a fost schimbat pana acum, masina are 160.000 km. Cum imi pot da seama cand trebuie schimbat si voi ce parere aveti despre motorizarea respectiva? Multumesc pentru raspunsuri

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am vorbit cu reprezentanta unde apartine masina si mecanicul meu. Fabricantul mi-a zis ca nu se schimba niciodata si mecanicul a mentionat ca se aude un troşnăit metalic fin, atunci opresc motorul si el va verifica atunci una din cauze e lantul. Atat timp cat schimbi uleiu la timp va rezista multi ani

| Simpatic a răspuns:

O besina de masina, noi romanii de pe aici luam masini noi de zeci de mii de euro si voi romanii din Germania cumparati vechiturile care numai trec niciun ITP acolo, o besina de masina cum am spus.Iti place BMW ok, cumpara una dupa 2011...nu jafuri din 2007 si apropo pentru cei care nu stiu si lantul de distributie se schimba, ca daca ala vreodata cedeaza papa motor. stima

| Panamax a răspuns:

Este prea impecabil carnetul de service.
Îți fac eu rost de o carte de service originala, doar să îmi spui anul, serie sasiu și numărul de km pe care ii vrei. Apoi locuiesti in Germania si iti cumperi diesel de 3000 cm euro 4?
Deja in multe orase europene sunt interzise.Ai idee ce taxe trebuie sa platesti?

Răspuns utilizator avertizat