Ca sa afli "diametrul interior" cel mai simplu e sa folosesti o ruletă, costa 15 lei si iti ia 15 secunde. Oricum sunt mai multe variante de carosare si multe personizari, astfel ca e greu sa obtii raspunsul corect.
Despre "puturos la deal" ce sa spunem? Nu e ca si cum ai cara de 10 ori pe zi o masina de traverse la deal.
Si ce vrei tu sa afli mai exact? Dimensiunile le ai in acte si pe internet. Daca trage mai tare sau mai incet e absolut irelevant, atat timp cat respecti greutatea pentru care e omologata masina, ai garantia ca transporti traversele destul de usor, in siguranta.
Eu am condus ambele masini, si intr-adevar s-ar putea sa traga mai bine T5-ul 1.9 105cp decat Vivaro/Trafic 1.9d. Dar ambele merg pe roti, iar ca spatiu cred ca e mai incapator Trafic.
Traficul 1.9d cu 9 barbati in el tragea pana pe la 130km/h, iar cel mai nou, de prin 2017, tragea lejer pana la 160km/h cu aceiasi barbati in el, si motor 1.6d
T5 1.9 tdi nu prea simte incarcatura, dar asta nu inseamna ca nu face aceeasi treaba si Traficul 1.9d
Incarca traversele alea cu simt de raspundere, fa doua drumuri daca e nevoie, si nu vei avea probleme.
PS: nu stiu daca ai cu ce taia alea, daca incerci cu o drujba cred ca ramai fara lant
E un lemn foarte dur, impregnat cu o subtanta care il intareste.
Te duci frumos si masori masina, simplu nu? nu te apuci sa intrebi aici! apoi daca stii sau ti-au mai zis ca nu poate duce mult, incarci mai putin si faci mai multe curse decat sa strici masina! E atat de simplu nu-i asa? mda, dar nu si pentru tine se pare...
Treaba este sa le incarci repede sa nu te prinda.
Si sa fiti atenti sa nu va calce trenul.
Gangzbang întreabă: