anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu aceasta intersectie? Care este ordinea trecerii si de ce?

Eu am spus ca este CAB.
Multumesc anticipat!

https://imgur.com/a/0w2ZMiW

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

C are Stop. B are prioritate (e drum cu prioritate) dar el vrea sa o ia la stanga pe un drum secundar. A trebuie sa dea oricum prioritate lui B ca este de pe un drum fara prioritate (secundar) si are cedeaza trecerea. Deci va trece B apoi C si la sfarsit A pentru ca trebuie sa dea prioritate de dreapta. Cedeaza trecerea si stop au acelasi nivel prioritar si atunci se aplica regula proritatii de dreapta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

BCA
Pe e pe drum prioritar
C si A sunt in egalitate deci A da prioritate de dreapta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

BCA
A explicat colegu'.

| OldSoul a răspuns:

Explicația e simpla din punctul meu de vedere în ceea ce privește ordinea de trecere-->>B C A!
B este singurul care circula pe drumul cu prioritate și chiar daca îl părăsește virand la stânga, nu își pierde prioritatea in fata celorlalți doi participanți la trafic.
Apoi C și A au Stop și Cedeaza Trecerea.
Ambele sunt indicatoare de prioritate, ambele obliga conducătorii care le întâlnesc sa dea prioritate celor care au acest drept, singura diferență e că în cazul indicatorului Stop conducătorul auto trebuie sa oprească de tot mașina.
In acest caz este vorba de egalitate de semne și se aplică prioritatea de dreapta, asta înseamnă automat și în cazul nostru că C trece înaintea lui A chiar daca C are Stop!
Deci ordinea de trecere e B C Ahappy
Sper că am fost pe înțelesul tuturorhappy