Tariful RCA nu este fix el depinde de mai multi factori si difera de la societatea la societate!
Vrei niste preturi de referinta, am gasit un configurator care estimeaza la cilindreea de 1900 cm3 si varsta sub 30 de ani, fara bonus malus (B0) urmatoarele preturi :
intre 1300-1800 de lei
in realitate poate fi usor mai mare sau sub 1800 de lei!
Parerea mea trebuie sa ai un salariu de macar 3000 de lei /luna in mana, ca sa iti permiti acest RCA si sa tii o masina modesta precum acest 1.9 tdi!
La masina mai ai nevoie de bani pentru revizii, eventuale defecte care apar pe parcurs, rovinieta, impozit anual, schimb de anvelope etc
Succesuri!
Ti-as recomanda o masina mica, ca consumul de combustibil sa fie redus, sa nu arunci banii pe fereastra, fiindca o masina la 1.9 consuma mult petrol sau benzina.
Recomand o masina de 1.4 sau 1.6 indiferent ca-i pe petrol sau benzina.
Asigurarea masinii depinde de vechimea masinii de capacitatea cilindraica, de aceea spun, cu cat motorul este mai mare cu atat asigurarea creste cat si consumul de comsubustibil este enorm.
vad ca esti stresat de bani deci ia-ti o masina micuta, care nu consuma mult, dar care te deplaseaza la fel d ebine peste tot. Varsta nu mai este o problmea acum, ca ai depasit anii critici.
Sunt multe calculatoare online care iti pot da un pret pe net. Asa noi putem doar sa aproximam, dar eu zic ca sare lejer de 1500 /an
Intri pe orice site de asigurari, unde impreuna cu datele tale si cele ale unui autoturism cu motor 1900cmc, faci o simulare de asigurare, si afli preturile.
Asa dupa ureche iti garantez ca sari de 1500 de lei pe 12 luni.
Poti face o simulare. Cu buletinul in mana si un talon poti baga toate datele si vezi cat costa. O sa ai BM B0 si o sa fie in jur de 2400 ron pe an
Am 22 de ani. Am incercat aceeasi treaba, dar cu un motor 1.7 opel astra. Am B0 la bonus malus, sub 30 de ani. Asigurarea m-a ajuns undeva la 35-40 de milioane in februarie anul acesta. S au mai scumpit asigurarile intre timp. Oricum, e nasol. Pune o pe un parinte sau cineva peste 30 de ani.
anonim_4396 întreabă:
Ana127483 întreabă: