| AgruptiS7 a întrebat:

Salut!
Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare?
Vreau sa achizitionez o masina, insa sunt urmatoarele probleme.
Masina a fost cumparata recent de actualul proprietar de la persoana x. Cel care a cumparat recent masina, vrea sa o vanda, insa in certificatul de inmatriculare al masinii este trecuta persoana X, cel care vrea sa o vanda, mi-a aratat ca are fiscal de la primarie (mi-a aratat un contract de instrainare intre persoana x si el), insa inca nu a depus actele ca sa o treaca cu totul pe el.

Daca eu cumpar aceasta masina, pot sa o trec pe numele meu? Atat la primarie cat si la politie? Adica fiu trecut atat la primarie, cat si in certificat?

MultumesC!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Da. Poti sa o treci linistit atat timp cat exista contractele de vanzare-cumparare necesare, si sunt stampilate la primarie (fiscal).
Asa am cumparat si eu o masina pe la inceputul acestui anlaughing
Persoana din acte a vandut-o la X, X a vandut-o lui Y, eu am cumparat-o de la Y laughing
Desigur, toate contractele de vanzare cumparare fiind corecte, vizate la primaria vanzatorului.
Nu am avut probleme in transcrierea masinii.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Ori o cumperi de la X fără intermediarul acutual (să-i spunem Y) ori actualul y face acte cu X apoi tu o iei legal de la Y

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se poate, din cate stiu eu. Fiscalul e important.
Mergi la un birou de acte auto si explica-le situatia, ei iti vor spune cum se procedeaza.

| IceRope a răspuns:

Nu cumpăra mașină de la samsari, că îți iei o țeapă de nu îți mai revii cu banii. Caută alta, că sunt este plin netul de anunțuri.

| NisipLaMare a răspuns:

Imi miroase a țeapa.Nu cumpara o masina asa cu complicatii si promisiuni.
In schimb at fi bine sa stii exact de unde este masina si sa verifici daca a avut accident.Multe sunt reparate cat sa mearga putin timp.

| AlexBombaRusa a răspuns:

Bai frate nici nu mai trebuia sa dai detalii, ia citeste ce ai scris, masina a fost cumparata recent, daca a cumparat-o recent de ce sa o vanda? A cumparat-o de la ala cu un pret si tie ti-o da cu altul, e teapa, de ce si-ar cumpara omu o masina ca sa o vanda? Doar daca n-a avut norocu sa castige la loto si sa faca bani peste noapte ca sa-si ia alta.