Da. Poti sa o treci linistit atat timp cat exista contractele de vanzare-cumparare necesare, si sunt stampilate la primarie (fiscal).
Asa am cumparat si eu o masina pe la inceputul acestui an
Persoana din acte a vandut-o la X, X a vandut-o lui Y, eu am cumparat-o de la Y
Desigur, toate contractele de vanzare cumparare fiind corecte, vizate la primaria vanzatorului.
Nu am avut probleme in transcrierea masinii.
Ori o cumperi de la X fără intermediarul acutual (să-i spunem Y) ori actualul y face acte cu X apoi tu o iei legal de la Y
Se poate, din cate stiu eu. Fiscalul e important.
Mergi la un birou de acte auto si explica-le situatia, ei iti vor spune cum se procedeaza.
Nu cumpăra mașină de la samsari, că îți iei o țeapă de nu îți mai revii cu banii. Caută alta, că sunt este plin netul de anunțuri.
Imi miroase a țeapa.Nu cumpara o masina asa cu complicatii si promisiuni.
In schimb at fi bine sa stii exact de unde este masina si sa verifici daca a avut accident.Multe sunt reparate cat sa mearga putin timp.
Bai frate nici nu mai trebuia sa dai detalii, ia citeste ce ai scris, masina a fost cumparata recent, daca a cumparat-o recent de ce sa o vanda? A cumparat-o de la ala cu un pret si tie ti-o da cu altul, e teapa, de ce si-ar cumpara omu o masina ca sa o vanda? Doar daca n-a avut norocu sa castige la loto si sa faca bani peste noapte ca sa-si ia alta.