Ee si tu acum. Nu pui problema cum trebuie. Da un Audi A6 care a costat initial 50. 000E cred si eu ca il vinde la 150k km cu 10.000 e un pret corect.
Treaba cu masinile si nu e asa cum zici tu, trebuie sa stii ce si cum sa cumperi. Daca iti iei un cazan de 20 ani cred si eu ca ai sa ai probleme, dar daca iti iei o masina veche de 4-5 ani, care are cam 100k km si platesti jumatate din pretul ei de noua si o foloseste inca vreo 4 ani eu zic ca e o afacere buna. Eu mi am luat masina sh, avea 2 ani vechime si deja o am de 2 ani si nu mi a facut nicio problema
Pe lângă km, mai sunt și alte lucruri. Depinde cum a fost întreținută, anul fabricației, etc. Oricum, și dacă dau o sumă mai mare prefer să îmi îmi iau ceva nou, așa nu știi ce cumperi.
Asa ziceam si eu initial si da daca iti permiti e ok sa iti iei o masina noua, insa eu am realizat ca as fi dat vreo 7000E in plus sa iau masina noua decat sa o iau veche de 2-3 ani si 50.000 km.
Bineinteles,un Audi a6 nou este in jur de 40. 000E si nu stiu cati ar da atatia bani,e foarte scumpa + ca mai sunt si altele de platit, nu numai masina. In cazul asta, ramane sa apelezi la o masina SH. Si la o masina conteaza foarte multe, in special, sa nu te rupa la consum. Mersi!
Depinde cat a fost de intretinuta masina, de regula e o loterie. Plus ca eu nu sunt de acord cu cei care isi cumpara marci importante SH fiindca n-au bani nici in 100 de ani sa cumpere una noua. Unii sunt saraci si sparti in kuur dar fac mofturi. (si apoi tot iei ies pe pierdere fiindca o masina SH nu va fi niciodata ca una noua indiferent cat de bine intretinuta a fost) Mai bine iti iei un Logan MCV nou decat un A6 SH. Macar stii ca poti sa-i faci casco 7 ani de zile, ca ai motorul garantat 100.000 km, ca ai caroseria garantata 6 ani s.a.m.d
O masina la mana a doua este o masina la mana a doua.La ce ai vrea sa te astepti? De ce crezi ca sunt diferentele asa de mari la preturi intre una noua si una sh? Poti gasi masina sh.foarte bine intretinuta, sa mearga si sa arate bine.Nu toata lumea isi bate joc de lucruri, cei care castiga cinstit si se chinuie sa stranga banii tin la ele, ceilalti D-zeu cu mila.
Depinde de ex eu am luat un audi A6 acu 8 luni la mana a doua este din 2007 dar am mers cu propretaru si l-am pus pe tester prima data sa vad cam ce defecte are daca are. acolo avea o problema la partea electrica placa era dusa... dar am dat 180E am schimbat-o si nu am probleme cu ea de atunci eu zic ca merita sa si iei la mana a 2 dar sa te duci cu cineva care se pricepe