Nici o mașină nu are probleme cu rugina dacă o întreții, dacă o ți în conditii optime, iar atunci când începe sa aibă anumite probleme o tratezi.Deci asta cu toate mercedesurile au rugina e discutabil având în vedere și varsta.
Mercedes în general e mașina bun, dar nu toate.Asta poate sa consume moderat spre puțin dar vezi ca și asigurarea și taxele cresc cu cât e mai mare motorul.Eu dau la 1.6 peste 800 de lei asigurarea la ce-a mai proasta firma de asigurări.
Plus ca vreo 500 de euro pe puțin e doar platforma, deci cu cât iei mașina?
Ca sa nu mai vorbim ca ușile ca ușile, le mai schimbi.Dar dacă e putreda pe dedesubt și pragurile, calculează costurile la un tinichigiu și trage concluzia.
La prima problema la o mașină premium atât de veche dai încă atât pe reparație.
PS mașină aia nu a făcut doar 400k in 20 ani de Germania
A fost masina la un cuplu de doctori/fermieri si in 2018 cand prietenul meu a mers la ei in Germania pentru a lucra la mica lor ferma, acestia i-au vandut masina.De 5 ani sta in curtea lor si nu o conduce nimeni, prietenul respectiv are spasme cand urca la volan si decat sa faca accident mi-o vinde mie.
Si crezi ca merita sa bagi banii intr-o masina nemiscata de 5 ani?
Mai bine cauți unul înmatriculat în România la maxim 2000 de euro că găsești.
Merita, dar mai bagi lejer 2000-3000 euro pentru a-l pune la punct mecanic si a rezolva estetic fara vopsire integrala. masina este veche si nu degeaba este vanduta
Daca mi-ar fi de luat masina, cred ca as avea in vedere la un asa pret macar 4-5000 pentru aranjat dupa aia.
Stanmariusvasile întreabă: