| Walking_DeadMan_1996 a întrebat:

mi-am luat de ceva timp un ford focus 2006 versiunea lunga(break) si nu ma prind cum se strang oglinzile, e cam riscand cand o bag in garaj... Am incercat sa trag de ele manual dar opun o rezistenta anormala, am tras drept nu intr-un anume mod... parca ar fi fixe. sau daca sunt pe motoras, unde e butonul? HELP pls! dau funda!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Internet? 90% din firmele producatoare de orice vor avea carte tehnica in format electronic. eu am un ford S max din 2007 si are butonul ala pe consola unde ti-am zis. teoretic ar trebui la toate sa fie acolo. daca nu e, inseamna ca are oglinda ceva stricat de nu se rabateaza

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca e pe buton acela este pe portiera la sofer langa setul de butoane pentru geamurile electrice.

ca fapt divers, masina aia are o carte tehnica. esti atat de lenes sa risti sa strici o oglinda decat sa citesti 100 de pagini?

| Walking_DeadMan_1996 explică (pentru JohnnyBi):

Masina e adusa din Germania. carte tehnica ciuciu.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Walking_DeadMan_1996):

Internet? 90% din firmele producatoare de orice vor avea carte tehnica in format electronic. eu am un ford S max din 2007 si are butonul ala pe consola unde ti-am zis. teoretic ar trebui la toate sa fie acolo. daca nu e, inseamna ca are oglinda ceva stricat de nu se rabateaza