| silvan1244 a întrebat:

Salut! Mi-am schimbat recent cutia de viteze la mașina. Menționez ca este automata, a mers bine iar acum îmi apare in loc de parcare o linie un,, s" sau o,,*" ce înseamnă asta? Își revine după o perioada dar cred ca nu este Ok.Dau funda, am nevoie de un răspuns urgent, mulțumesc!

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Ai schimbat cutia de viteze sau toata transmisia? Cutia de viteze, este un bloc de plastic aluminiu ceva genul asta, imediat prinsa sub transmisie si consta in o placa de aluminiu care are prelucrat in ea canale prin care circula fluidul din transmisie, ala care apoi schimba vitezele, plus selenoizi la capete.
Cam aia e cutia de viteze la masina asta cu transmisie automata.
Tu ai schimbat doar ce spun eu, sau ai schimbat toata transmisia?
Daca ai manual cauta in manual vezi la semnele de la bord ce inseamna.
Nu spui cand apare acea linie sau S or O. Apare cand masina este in parcare si ar trebuie sa iti arate P la bord, sau cand anume apare si unde mai exact?

Asa ca da amanunte, apare la bord,, apare in locul P sau altundeva? Ar putea sa fie alte lumni, iar daca apare lka bord in locul lui P sa apara linie, sau S sau O alea arata ceva.
S poate inseamna modul Sport, sau Cruise control, ori ceva service, cel mai indicat este sa te uiti in manual, mnu ai spus nici ce masina, ce model nimic.
Nu gindi ca toti fabricantii de masini noteaza toate la fel.Asa ca da brandul, modelul, spune unde apar acele semne, dar cit mai exact, nu lalaiala ce ai intrebat tu, nu ai spus nimic clar.
Reformuleaza intrebarea si da detalii.