Ce a fost esential la masina a fost schimbat, deci masina este buna tehnic.
Sa nu faci greseala sa iei o masina cu piese coapte pe care vei fi tu nevoit sa le schimbi, asa cum le vand multi, mai ales cand vezi anunturi cu "are un defect la cutie", "motorul necesita investitii" nu o cumpara, chiar daca te incanta la pret.
Da-i o tura si vezi cum se comporta, daca iti place cum merge, nu bate, nu troncane, esti multumit de cum merge, ia-o.
Modelul este bun. Piesele schimbate nu prea conteaza. Starea de la fata locului este singura care conteaza.
Depinde si in ce service a facut acele lucrari, ce marca de ambreiaj a pus... Ca daca dai jos ambreiaj GM de 176. 000km si pui la loc un Ridex la 1000 de lei cu tot cu suruburi noi, nu prea e o decizie inteleapta.
Eu as fi recomandat totusi o Astra H 1.7 CDTI, la consum si costuri de intretinere este aproape la fel, dar ca masina te serveste atat in oras, cat si la calatorii lungi. Ai de o depasire cu ea, pui si remorca la nevoie.
Intr-un diesel 1.3 o sa cam plangi la fiecare pasager in plus.
Uleiul si filtrele trebuie schimbate cam o data pe an, deci asta nu e vreun criteriu.
Kilometrajul e ok.
Vechimea trece de 15 ani, pe mine asta m-ar ingrijora.
Daca iti permiti o masina mai aproape de 10 ani vechime, cu atat mai bine.
Masina este super ok.
Consuma putin si nu o sa ai mari batai de cap.Motorul este Fiat si este o bijuterie tehnologica.eu am ceva asemanator la munca are 330.000 km si merge perfect