| NorNegru a întrebat:

Nu-mi vine să cred ca am picat azi sala pentru a doua oară, cu toate că, zilnic, timp de 4 luni, am făcut chestionare și încă fac și pe care le trec cu brio. Menționez ca fac chestionare pe telefon în aplicația oficială DRPCIV România. E posibil să difere întrebările față de aplicația DRPCIV de pe calculator?

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Intrebarile de pe site-ul DRPCIV sunt identice cu cele de la examen.
Acum sunt o mie si ceva de intrebari, pe vremea cand eu am dat de permis, era o carte cu vreo 650, tot asa, identice cu cele de la examen.
Am facut toata cartea de foarte multe ori si inainte de a ma inscrie am mai repetat-o de 3 ori, cu 2-3 intrebari gresite din cele 650, ba chiar si alea din neatentie. Bineinteles ca am luat cu 26, dar in spate a fost multa munca.
Acum am cunostinte care au facut 10-20 de chestionare pe site, apoi s-au plans ca e mult mai greu decat inainte, ca din chestionarele facute mai mult de jumatate le-au promovat, chiar daca la limita. Daca vrei sa fii sigur, nu e suficient atat, trebuie sa inveti bine de tot legislatia si sa exersezi pe zeci sau chiar sute de chestionare. Altfel mergi la noroc.

Răspuns utilizator avertizat
| francut a răspuns:

Nu difera. Dar tu le inveti pe de rost, nu logic. Acolo gresesti. Intrebarile cu siguranta au alta ordine.
Invata-le logic, vezi de ce e acel raspuns si nu altul. Asa vei reusi sa rezolvi bine, chiar totul.

| rapp2020 a răspuns:

Mai bine le faci direct de pe pc. Is mult mai aproape de realitate. Eu cu asta l-am luat. http://www.drpciv.ro/info-portal/changeLanguage.do?lang=ro iti faci cont si dai la chestionare.