Întrebare recomandată | Mariu0699 a întrebat:

Salut! Nu stiu daca am ales bine categoria, corectati voi.
Pe data de 23 ianuarie am avut un accident cu masina, din care nu am fost eu cel vinovat.
Pe 25 am deschis dosarul de daune, am sunat la firma de asigurari a vinovatului si a spus sa fac totul online, firma asta e city insurance.
Am trimis actele si tot ce trebuia. Am mentionat faptul ca masina am achizitionat-o de la firma la care lucrez, am mentionat ca nu am reusit sa inmatriculez masina pe mine dar am dovedit ca sunt proprietar prin factura, fisa de inmatriculare si un proces verbal de predare-primire. Masina mea a fost evaluata intr-un final "daună totală" si a fost pusa la licitatie. Eu epava am reusit sa o vand, au venit au luat masina si eu mi-am luat o parte din bani.
Pe data de 2 februarie am depus cererea de despagubire, am trimis o cerere pe email cum scria in acte si am dus-o tot aceeasi cerere la sediul city insurance din Suceava unde era si inchis. A deschis intr-un final o doamna si a spus ca nu lucreaza cu publicul, se lucreaza doar online si ca va trebui sa preiau legatura cu inspectorul de daune (am incercat sa dau de el dar fara sa reusesc) si cererea a luat-o. A trecut o luna si o saptamana de cand am trimis cererea si nimic. Cineva m-a sfatuit sa fac reclamatie, acum 2 saptamani am intrat pe un site cred ca tot de city insurance si am facut o reclamatie dar nu stiu daca trebuia facuta din alta parte sau nu stiu ce. Nici dupa reclamatie nu am primit niciun raspuns.
Ce as putea sa fac? Altcineva mi-a zis sa fac reclamatie la protectia consumatorului, dar nu stiu cum sa procedez.
Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Un coleg care a avut accident cu dauna totala la inceputul lunii decembrie a primit banii vineri, dupa zeci de telefoane si emailuri.

| Mariu0699 explică (pentru regis):

Am incercat sa ii sun pe diferite numere de telefon, la niciunul nu primesc un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dureaza până primesti ceva bani.
Asa e cu asigurarile.
Dar nu te astepta la o suma prea mare.
Daca iti convine, data viitoare faci asigurare la Generali cu decontare directa si e foarte diferit fata de asiguratorii ăstia mici.

| Mariu0699 explică (pentru anonim_4396):

Cineva mi-a spus ca daca dupa ce depun cererea de despagubire, nu fac macar o reclamatie dupa nu știu cat timp, o sa ma lase mai la urma sau ceva de genul. Cunosc deja suma pe care trebuie sa o primesc, doar ca pentru cat e. Dureaza prea mult. Si am inteles ca city insurance si euroins au cele mai multe reclamatii, deci ma aștept sa rezolv treburile si dupa 3 luni daca nu fac ceva