Gusturile tale sunt de baiat meltean, nu te jignesc sunt gusturile adolescentilor in general, necunoscatori.
Hai sa o lamurim odata pentru totdeauna 3000 cm3 costa ceva la impozit si daca nu ai un salariu mare sau esti pescar nu vad cum ai plati impozitul, RCA si eventuale revii la masina asta, audi de 3 litri si cutie manuala e un FAIL, masina diesel in 2023 deja e o porcarie cand altii au electrice de lux!
Orice BMW cu tractiune spate este un FAIL pentru un incepator!
Parerea mea orienteaza-te pe o marca mai putin placuta de cocalarii autohtoni, cu cutie automata (imi vei multumi mai tarziu) si care sa fie benzinara sau turbo benzina mai misto ar fi sa fie o hibrida noua, dar e buna si o benzinara de inceput.
Decat sa dai 10.000 pe un harb de 10 ani si cu 500k km, cred ca vei gasi un motor aspirat de circa 4-5 ani in banii acestia, e adevarat nu fuge ca un audi de +260 CP, dar ai mai putini km si masina poate miroase si a altceva decat a besinile unor cocalari care au avut masina anterior si crede-ma au fost multi proprietari inainte la orice diesel de fite fabricat prin 2010-2014 din orice targ ai cumpara o masina de aceasta!
Sper sa intelegi ce am vrut sa zic, sa iei continutul bun!
Succesuri
Taică miu mi-a dat 10 k, și îmi dădea și 20, 30, nu e vorba de bani da am zis ceva mai ieftin la început, nu contează cât costă întreținerea...
Sa fii sanatos pretenas, ai nu ai bani alegerile nu-s prea bune.
Dar inveti usor usor.
Masina trebuie sa fie SIGURA in primul rand nu conteaza pretul, sa fie sigura ca sa poti sa o conduci, intelegi?
O tractiune gresita te poate costa mult.
Dupa ce capeti experienta in condus, poti urca pe ceva mai puternic si tot asa.
Daca trage, ce sa traga, asta este masina de persoane, nu de carat marfa ce anume vrei sa tragi cu ea?
Vrei nsa o folosesti pe post de tractor sa traga plug si masini agricole sau ce anume
10 mii aia cei aia, mai stringei si cumparati o casa, un teren ceva, mai tirziu o sa fie bine, decat sa cumperi un fier vechi ia-ti o bicicleta si mergi asa, faci si sport
10 k mi-a dat tacai miu asa la mișto, îmi ia și casă de 100k nu I problema de bani, pe mine mă interesează mașinile la prețul ălă nu mă interesează banii pe care îi dau
Mai contează și fața?
Cam da.
LSebastian întreabă: