Salut, e exact acelasi motor. Si nu, nu sunt fiabile. Eu nu as lua masina cu asa motor numa daca ar fi noua si la 150. 000km sa o vand.
Recomand mai bine motorul 1.5 DCI de la renault ( mult mai reusit), 1.6 de la Kia/Hyundai, 2.0 TDI de la VW si daca vrei musai volva sau Citroen atunci du-te pe cel 2.0 HDI. Bafta!
Multumesc de raspuns!
Totusi probabil o sa ma reorientez atunci spre un scirocco 1.4 tsi 122cp, am inteles ca motorul asta este mai fiabil.
Salut. O adus tata o data un Golf 1.4 TSI 122cp e din categoria aia de motoare bune daca ai grija de ele. Dupa mine nu e nici cel mai fiabil ever dar nici groaznic. E la medie sa zic asa. Oricum as lua 1.4 TSI in loc de 1.6 diesel de la PSA. Bafta!
Oare ai cumva daca te rog si alte recomandări de masini de oras cu motoare pana in 1.8? As cauta ceva masini pana in maxim 6-7 mii de euro si sa fie de la 2010 in sus.
Ceva japonez si aspirat. Serios... Daca nu vrei probleme. Sau de la Renault un Megane 3 1.6 MPI. Pe partea de motoare turbo doar 1.4 TSI 122 mi se pare ok.