anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,oare e cineva care a incercat vreodata sa puna pe o dacia 1310 sau pick up in 3 prezoane, un etrier de dacie pick up 1.9D,respectiv Solenza, ca sunt la fel? Tinand cont ca sunt similari cu cei de la 1310 fiind diferita doar distanta de la pistonas la furca din cauza discului de frana ventilat..Intreb asta deoarece am una la tara, am ramas fara etrier pe ea si nu mai gasesc nicaieri unul nou doar de ala "original" cu 200 si ceva de ron si nu prea imi vine sa dau atat pe unul singur, iar de la dezmembrari nu mai iau pentru ca am incercat deja, am luat pana acum vreo 3 sau 4 si nici unul nu a fost bun in sensul ca imi scapa lichid pe langa pistonas, si am schimbat la ei N garnituri si degeaba. As cumpara unul de diesel dar ma gandesc doar sa nu cumva sa iasa pistonasul afara de tot fiind mai subtire discul si din cauza placutelor care se uzeaza in timp.

1 răspuns:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cauta sa cumperi etrier nou ASAM. Nu ar trebui sa fie prea scump.
Eu am avut etriere ASAM pe 1310, am circulat 4 ani cu ea, si nu am avut nici un fel de problema cu frana. La ITP treceam lejer la standul de frane, fara "interventii".