| vlllaaddd a întrebat:

Salut, pareri golf 4 break 1.6 benzina? cum se comporta in depasiri?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E in regula, am mers cu varianta automata golf 4 1.6 bezina hatchback, care este putin mai lenta si era ok si aia!
deci eu zic ca este ok
dar nu este masina sport!
nu cred ca vor fi problema la depasiri, insa daca vrei o certitudine de genul condus sportiv si depasiri la "limita" atunci orienteaza-te catre o masina turbo!

acest 1.6 este ok mai ales pentru oras

totusi de ce varianta break si nu mai tinerescul hatch?

| vlllaaddd explică (pentru Simpatic):

Imi place mai mult varianta break, mi se pare mai " smecheroasa " si vad la foarte multi tineri varianta break, o vad si mai sportiva decat un hatchback

asta e doar parerea mea.

mi se pare mai frumoasa decat un hatchback.

| Simpatic a răspuns (pentru vlllaaddd):

E parerea ta, nu o contest

stii ce masina este pentru mine un break mai frumos decat majoritatea masinilor sport? vezi ultimul model de audi RS6 (C8) happy
masina asta daca stai langa ea inspira teama, e lambo killer happy

| vlllaaddd explică (pentru Simpatic):

Din punctul meu de vedere, cele mai frumoase masini pe benzina sunt ford focus ST turbo, mai ales cele cu culoarea galben si jante negre

| Simpatic a răspuns (pentru vlllaaddd):

Esti incepator bro happy
dar, da, inteleg stilul si mie imi plac masinile hot hatch!
am avut leon SC, imi place cupra leon, renault RS, megane RS, honda civic type R si da si ford focus ST noul model!
sunt masini placute si hot hatchurile, nu sunt la fel de placute in look ca anumite limuzine si sedanuri puternice, dar sunt masini misto!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

rolling on the floor
O greseala de proiectare cu un esec de motor. In depasiri se comporta ca un 1.0 mpi cu 5 persoane si juma' de porc printre bagaje.
In service stateau mai mult decat pe sosea, spune legenda.
In tineretile mele eram 2 intr-un Golf 2 GTD la care tocmai cautam sa reglam pompa de injectie calumea, si ne-am luat cu un amic cu Golf 4 1.6 hatch, i-am dat doua comune linistiti, si ne plangeam ca nu trage 1.6 TD-ul (SB-ul ala bun, nu ce aveau pietarii).
Ca sa ma exprim mai la sigur, Golf 4 1.6 16V concureaza cu Logan 1.4 mpi si e impachetat grav de Logan 1.6 mpi.
Iar ca tinuta de drum, e mai ok decat Loganul, dar zace pe fundul topului, depasita cu anarhii intregi de masini precum Megane 2, Astra G (alta pocnitoare, dar nu la fel de proasta ca G4), si nu in ultimul rand Focus 1.
Intre a cumpara asa ceva si a baga aia 300 euro la pacanele, prefer sa bag 350 la pacanele, desi nu sunt genul care sa bage la pacanele.
Ceva mai prost nu gasesti, poate doar daca parasesti teritoriul UE. Dar si chinezii, si rusii fac chestii pe 4 roti mai aproape de definitia masinii decat a fost Golf 4.
Singurul lucru mai prost decat Golf 4 este Golf 3. Dar si ala are capitole mai bune decat mk4.