| PHLO007 a întrebat:

Salut, pe data de 08.10. 2012 am picat examenul auto(motiv m-am grabit, in 5 min eu terminasem, nici rasp. nu le citeam in intregime) pe 25 am fost programat la traseu, acum am inteles ca dupa 16 zile lucratoare pot sa ma repogramez iar? sau? că nu ştiu sigur. multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

NU, nu e vorba de 16 zile lucratoare, dupa 16 zile poti da din nou proba teoretica(sala) si apoi depinde cand esti programat la proba practica(o saptamana mai tarziu sau 2, 3, etc). Succes!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e adevarat si nici corect ce a zis cel care a primit funda deoarece a 16ª zi e momentul sa dai examenul sau poti mai tarziu daca nu ai chef in ziua 16 sa il dai cum se cuvine. Eu banuiesc ca nu se uita la acel afis de la intrare care spune ca examenul teoric se da in 16ª zi dupa respingerea la conducere.

| daassh a răspuns:

Daca pe 08.10. 2012 ai picat examenul( dupa alte 16 zile poti sa te duci sa-l dai din nou) adica pe 24.08. 2012 poti da din nou proba teoretica.Succes!

| PHLO007 explică (pentru daassh):

Nu este chestia cu 16 zile lucrătoare? Că aşa am înţeles de la instructor

| daassh a răspuns (pentru PHLO007):

NU, nu e vorba de 16 zile lucratoare, dupa 16 zile poti da din nou proba teoretica(sala) si apoi depinde cand esti programat la proba practica(o saptamana mai tarziu sau 2, 3, etc). Succes!