| HardCore7750 a întrebat:

Salut
Pentru categoriile C+E la analizele medicale la testarea vederii cu bulinute si numere cu bulinute, daca nu pre ma descurc, (pe pozele de pe net fac jumatate dintre ele) pot trece mai departe?
Ps; am B-ul de 5 ani si la B a fost la fel doar am putut trece mai departe insa la C+E ma gandesc ca sunt mai scricti
Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Toti trec de ele, aia e proba daltonica daca ai probleme cu identificarea culorilor. Daca nu treci poti da o atentie

| mi25 a răspuns:

Daca ai cat de cat defecte de vedere, la aceste categorii s-ar putea sa fie mai stricti, dar nu e obligatoriu.

| DataSoft a răspuns:

Aceleași analize se fac. Indiferent de ce categorie dai.

| HardCore7750 explică (pentru DataSoft):

Pai da, dar categoriile profesionale fac parte din grupa 2, iar aceste defecte de culori poate nu sunt tolerate ca si la B care face parte din categoria 1 (amatori) si de aceea am intrebat daca mai este cineva cu aceste defecte de vedere si a trecut testele
La testele de distanta si citit litere mici sunt ok

| DataSoft a răspuns (pentru HardCore7750):

Aici depinde de instructor cu ce policlinici colaborează. de exemplu la mie în oraș sunt instructori la cate le dai toate actele si se ocupa ei. Si tu nu dai pe la medic...

| HardCore7750 explică (pentru DataSoft):

De asta nu am mai auzit pana acum...voi intreba pe instructor

| mi25 a răspuns (pentru DataSoft):

Ce instructor? Ca sa-ti intocmesti dosarul pentru scoala de soferi nu trebuie sa faci si vizita medicala? Inainte de admiterea la scoala de soferi de unde cunosti instructorul?

| mi25 a răspuns (pentru DataSoft):

Mai informeaza-te. Nu sunt aceleasi. Eu am categoriile B si C. Examenul medical la prelungirea valabilitatii la categora C este mai complex, desi nu sunt de meserie sofer.