Da dar cine se bucura de gagici faine in parcare? soferii de camionae casatoriti sunt privilegiati pentru ca ei isi pot insela sotia fara a fi trasi la raspundere pentru ca aduc bani in casa facand drumuri lungi
Nu e monotonie soferia e arta - mandria unui sofer profesionist. Pe bus vin femei mai o spaga ca n-are bilet sau intreaba de statia unde trebuie sa ajunga iar pe camion banii nene banii cine plc face 3200€ pe luna doar soferii din uk desigur
Mai mai plictisit de masina. da pana acum le am schimbat odata la 4 ani. De ultima nu cred ca ma plictisesc asa usor... sper
Nu
nu sunt in situatia asta, dar chiar m-am uitat crucis, cand am auzit de simulator de camion, si oameni care sa joace asa ceva... IN DRACI!
Am în familie și în neam, șoferi de tir, ei lucrează de o viață întreagă.
Sunt obosiți, dar altceva nu știu să facă, decât la volan.
Nu m-am plictisit de mașina mea...și nu prea aș vrea să o schimb pentru că m-am obișnuit cu ea, deși consumul nu e tocmai mic. Când lucram, o conduceam de luni până vineri...și erau vreo patru km până la serviciu. Acum conduc cam de două ori pe săptămână, cu aproximație. În rest, iau bicicleta - sunt pro mișcare, pro stil de viață sănătos!
yungandreigawd întreabă: