| Sofer a întrebat:

Pentru cei care lucreaza pe camion, autobuz. Simțiți momente când va plictisiți de meseria asta? Și cei care aveți mașini mici. Nu va plictisiți sa conduceți aceeasi mașina zi de zi? Eu conduc o singura mașina zi de zi timp de 5 ani și câteodată e plictisitor dar nu pot renunța la ea.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da dar cine se bucura de gagici faine in parcare? soferii de camionae casatoriti sunt privilegiati pentru ca ei isi pot insela sotia fara a fi trasi la raspundere pentru ca aduc bani in casa facand drumuri lungi

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e monotonie soferia e arta - mandria unui sofer profesionist. Pe bus vin femei mai o spaga ca n-are bilet sau intreaba de statia unde trebuie sa ajunga iar pe camion banii nene banii cine plc face 3200€ pe luna doar soferii din uk desigur

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai mai plictisit de masina. da pana acum le am schimbat odata la 4 ani. De ultima nu cred ca ma plictisesc asa usor... sper

| Werrich a răspuns:

Mi-ar plăcea, as vedea lumea ca șofer de tir.

| JicaContra a răspuns:

Nu
nu sunt in situatia asta, dar chiar m-am uitat crucis, cand am auzit de simulator de camion, si oameni care sa joace asa ceva... IN DRACI!

| ancaval a răspuns:

Am în familie și în neam, șoferi de tir, ei lucrează de o viață întreagă.
Sunt obosiți, dar altceva nu știu să facă, decât la volan. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am plictisit de mașina mea...și nu prea aș vrea să o schimb pentru că m-am obișnuit cu ea, deși consumul nu e tocmai mic. Când lucram, o conduceam de luni până vineri...și erau vreo patru km până la serviciu. Acum conduc cam de două ori pe săptămână, cu aproximație. În rest, iau bicicleta - sunt pro mișcare, pro stil de viață sănătos!winking