| alexgerchev a întrebat:

Salut!
Pentru cei cunoscatori de masini ce Audi a4 imi recomandati? Pana in 6000 euro!
Sa aiba un aspect cat de cat frumos si fiabila!
Multumesc!

5 răspunsuri:
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Pai cam ti-ai ales singur deja ce vrei. In bugetul ala poti ori un B7 1.9 TDI ( evita 2.0 TDI ca au probleme) berlina, dotat bine si intretinut ori un B8 break care deja nu prea are aspect frumos. Deci un B7 1.9 TDI 2007-2008 intretinut corect e cea mai buna decizie dupa mine.

| Nimeni10 a răspuns (pentru ClaudiuM1997):

La 6000 euro gaseste un b8 break decent.

| ClaudiuM1997 a răspuns (pentru Nimeni10):

Pot sa iti dau un fel de plan B? Dupa mine cel mai fiabil Audi e un Seat laughing. Aici ma refer la Seat Exeo. In bugetul ala gasesti destule exemplare. Exeo practic e un Audi B7 ca baza dar cu sigla de Seat, faruri diferite si motoare de Audi B8. Practic combina simplitatea mecanica de la B7 cu motorul mai fiabil diesel de la B8. Noi avem 2 in familie si nu avem probleme. Am avut si doua Audi B8 facelift ( unul automat 143cp si celalalt manual 177cp) si atat eu cat si tata preferam Seat Exeo. Arunca o geana poate iti place. Altfel daca vrei musai audi atunci un B8 break 2.0 tdi 143cp e ok dar sa il verifici bine.

| Tudor_Andrei_2000_5tm6 a răspuns:

Eu as merge pe un audi a4 b7, cele mai fiabile sunt 1, 9 tdi si 1, 6 benzina, la banii astia as merge pe unul din 2008 cu ceva dotari, sau daca te orientezi spre un b8, verifica-l foarte bine inainte.