| ok47 a întrebat:

Peste cateva zile ma voi duce sa dau sala. Este a 5 oara cand o dau..prima data am luat-o si am picat la traseu iar dupa am picat de 3 ori. ultima data cand am dat-o am facut foarte multe teste si pe drpciv si din carte si greseam din 60 de intrebari maxim 2, 3..cand m-am dus sa dau am intrat in sala si am uitat tot..probabil din cauza emotiilor laughing daca citesc din carte regulamentul mi-ar fi mai usor sa invat de cat sa fac teste? Mereu cand fac teste acasa le iau cu 24, 25 chiar si 26 si cand am dat am picat cu 17, 18.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Eu recomand e-drpciv.ro. Grafica si intrebarile din examen sunt de acolo si, chiar daca sacrifici 2 euro sa ai acces la absolut toate intrebarile, investitia nu va fi regretata. Faci multe chestionare si e imposibil sa nu iei sala. Eu am obtinut punctaj maxim, tocmai pentru ca am folosit sursa respectiva. Succes!

4 răspunsuri:
| mateigeorge6 a răspuns:

1.Da invata. Dar logic. 2. Nu trebuie sa faci doar chestionare. 3. Cand dai la un asemenea examen trebuie sa fii cu capul limpede si sa inveti doar la acel examen.

| Love4Music a răspuns:

Eu am invatat din carte mai mult decat chestionare. Am dat o data si sala si condusul si am facut 25.
Acuma depinde si de noroc cum iti vine.
Eu iti urez bafta si stai linistit nu e asa greu.

| raduraduuu a răspuns:

Fa chestionare. După mai multe chestionare vei începe sa reții întrebările grele. Când ajungi la sala da raspund mai târziu la întrebările grele si la cele de care nu ești suta la suta sigur.

| ok47 explică:

Va multumesc mult! Am luat sala cu 24 datorita site-ului e-drpciv.ro il recomand tutoror.iar traseul l-am luat acum 2 zile