| blueberry12 a întrebat:

Plănuiesc să cumpăr o mașină uzată. Luni mă voi întâlni cu un vânzător. Vreau să cumpăr un BMW E91 2011. Mă puteți sfătui cu privire la ce ar trebui să pregătesc înainte de a întâlni un vânzător? Care ar fi cele mai frecvente / ușor de detectat probleme? Este normal să încerci să negociezi prețul? Ce aș putea întreba vânzătorul înainte de a-l întâlni? Vânzătorul este destul de departe de mine, așa că vreau să fiu pregătit și să știu cât pot. Orice sfaturi utile sunt binevenite.
Vă mulțumim pentru răspunsuri!
Crăciun fericit!
- Luca

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Duci masina la BMW pentru verificari, inspectie in detaliu cu testerul si vizuala sub ea, motor, aspect general. Acum pentru proba de foc intreaba proprietarul daca iti faciliteaza codul VIN - in caz contrar refuzand masina are probleme, km manipulati, accident in trecut. Pretul se poate negocia e firesc. In Germania o inspectie costa 50€ dureaza intre 45 -. 60 de minute la reprezentanta, cam asa e si in Romania

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti reprezentanta aproape de el si o duci la o verificare cap coada
Te costa mai mult dar afli tot ce e de aflat

| Stefantar a răspuns:

Salut,

În opinia mea, primul pas înainte de a cumpăra o mașină uzată este să verificați istoricul vehiculului prin codul VIN. Puteți verifica istoricul mașinii dvs. pe site-uri gratuite (de exemplu, myfreevin.com) sau puteți cumpăra un raport mai informativ pe diferite site-uri de decodare VIN. Uneori, un astfel de raport al vehiculului vă poate spune chiar mai mult decât dealerul. Mult noroc! Sper că veți găsi mașina potrivită.

Craciun Fericit!happy