De ce ți-ai pune folie fumurie peste niște lumini care trebuie să fie cât mai vizibile, pentru că ăsta este scopul lor?
Ce răspuns stupid,am pus o întrebare și așteptam un răspuns nu mă interesează părerile gen,, de ce să pui, sau din astea, așteptam un răspuns, dar mna, prea mulți atotștiutori pe aici
Nu este mai stupid decât ideea de a pune în pericol siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic de dragul unei schimbări cosmetice inutile.
Constructorii auto se zbat să dezvolte tehnologii avansate pentru a face iluminarea cât mai vizibilă și eficientă, iar tu pui folie fumurie ca să nu mai vadă nimeni pe ceață că exiști și ai apăsat pe frână.
A fost altă întrebare, dacă se poate pune si pe stopuri sau faruri folia atât, nu am nevoie să îmi spui ceva ce stiu deja,
Exista folie speciala de faruri, stopuri, proiectoare si asa mai departe. E foarte flexibila, se aplica pe uscat, la cald, si rezista foarte bine. Pe stopuri va rezista fara probleme.
https://www.youtube.com/watch?v=JcdL4ywRCs8&ab_channel=TopTint
Pe stopuri mu stiu daca vei trece inspectia tehnica, e o aberatie sa le inchizi la culoare gandeste-te la ceata sau la semnalizatoare.
Pe farfurii? Rezista folia asta la mancarurile calde ?
Nu e legal sa pui folie pe faruri sau stopuri
poti pune folie daca vrei, dar pe geamurile din spate si luneta, cu o opacitate pana in 70% parca
Nu sunt în România, scuze că nu am precizat,
Aici poți să îți pui folie pe stopuri,
E vorba de chestie tehnica dacă rezista folia pentru geamuri pe stopuri?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: