| banud a întrebat:

Salut prieteni. Am o intrebare, daca iau o masina cu volan pe dreapta, cat mi-ar lua la un servis sa mi-l schimbe pe stanga? Asa aproximativ?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Audi să fie!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De la 1000euro in sus. Cam atat te costa ca in final sa ai o masina carpita si nesigura

| xerxes1 a răspuns:

Ca sa o faci corect te duce peste 3000-4000 euro.Ca sa o faci romaneste scapi cu 1500.
Trebuie inlocuit bordul,stergatoarele,comenzile la oglinzi,oglinzile sunt diferite,cateva sute de fire electrice trebuie lungite, inlocuita aeroterma, caseta de directie, inadite conductele de frana, mutata unitatea ABS si pompa de frana, modificari la aerul conditionat, ceasurile sunt in mile se schimba si alea etc.
O sa ai o masina carpita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam cât ai da în plus să o iei cu volan pe stânga cu câțiva ani mai nouă și km mai puțini.

| banud explică (pentru anonim_4396):

Mam razgandit asa ma pun si eu in pericol si am si multe probleme la ea mai bine mai pun ceva. si iau una cu voan pe stanga am vrut sa iau un audi a6 dar e cu volan pe dreapta asa mai pun ceva si iau un a4 cu volan pe stanga si stiu ca nu sunt in pericol

Asi da inca 1, 500 euro si iau un a4

Mie dintre toate masinile cel mai mult imi place audi

| anonim_4396 a răspuns (pentru banud):

Și mie îmi place Nissan GTR, dar avem aceeași problemă. Niciunul dintre noi nu-și permite mașina care-i place. big grin
Decât să-ți iei Audi cu 3000 de euro, mai bine îți ții banii.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am un A5 RHD si e bun de meritat nu merita sa se schimbe volanu pozitia pentru ca apar probleme la electronica si pedalele fac figuri... multi au dat bani de mantuiala pentru o prostie ca aia. Daca masina e englezeasca asa ramane

| banud explică (pentru mgtow):

Da cam asa e, eu nu am nimic in potriva cu cele pe dreapta dar nu poti sa depasesti cu ea si alte chiesti ele sunt facute pentru americani ca ei au benzile invers daca noi mergem pe stanga si venim pe dreapta la ei e invers si de aia ei pot depasi cu alea

| anonim_4396 a răspuns (pentru banud):

Audi să fie!

| banud explică:

Corect frate trebuie sa imi vand bora de 2 ori sa imi iau o masina care o vreau.
Dar cu timpul o sa ajungem la masina care o vrem noi si mie imi place misanul dar sa fie diesel ca benzina nu imi prea place la nici o masina

| anoonimull a răspuns:

Salut, pretul difera si de masina, te costa aproximativ 1000 euro piesela + mana de lucru 600-700 euro.
Un prieten a facut aceasta operatiune la un audi a4 din 2001, nu a fost nici o problema doar cateva batai de cap la directie, si l-a costat aproximativ 1500 de euro.