Motorina de proasta calitate
aditiv(aproximativ 200ml)...tot de proasta calitate
mașina nu trage
dar dacă mașina e de proastă calitate? Adică NU e problemă nici cu aditivul nici cu motorina?
Poate ai avut condens în rezervor și mergând cu el aproape gol l-ai „tras" prin injectoare.
Exista posibilitatea sa ti se fi înfundat masina, sau sa ti se fi destabilizat turbo.Aditivul iti curăță impuritatile din motor si ti le trimite in camera de ardere, sau ti le blocheaza undeva.
Încearcă să turezi masina, deoarece mașinile turbo din cand in cand trebuie alergare. Poate ai noroc si se desfunda, daca nu mergi la un mecanic.
(Si noi avem o mașină de genul)
Recunoscut pentru motorina de proasta calitate in ce sens? Si la mine exista povesti din astea, dar niciodata nu am crezut. Cati dintre oamenii astia care pretind ca motorina este proasta au un laborator in garaj si au testat calitatea motorinei? Problema nu este de la motorina, iar in ceea ce priveste aditivul, ce rol are? Nu inteleg de ce va complicati aiurea viata.
Sau ai nimerit pompa pe terminate si fiind motorina de la fundul bazinului, ai tras si ceva impuritati.
Daca zici ca acel aditiv este de proasta calitate, cel putin mie mi s-a intamplat sa bag apa in loc de aditiv, si am bagat si motorina cu apa de la un peco
Da poate e de la aditiv!