Sincer nu mi-as lua motor de 1.0 never ever, la logan-urile noi toate motoare pe benzina is "praf" doar cel de 1.5 dci diesel as lua.
Daca ar fi fost vechiul motor de 1.6 sau chiar 1.4 era super.
Faza e ca nu stiu daca pot achiziționa prin programul rabla acel motor de 1.5 de 90 cp
Ala e cel mai bun motor de pe logan
Masina franceza? Never!
Mai bine cumperi ceva din grupul VAG, sau o masina Japonia/Correa. Argumente multe gasesti pe forumurile de specialitate.
Ma pis pe grupul vag. Si masinile franceze parerea mea sunt peste masinile din grupul vag la capitolul fiabilitate. Ca tot veni vb de masina franceza, m ar interesa un peugeot coupe din 2006, motor 2.2 benzina de 160 de cai, rupe ala si chiar mi ar pinde bine o masina mai puterinca. Stau ijafara Bucurestiului si in fieacre trebuie sa fac naveta cu microbuzul, asa ca o masina puternica r numai buna venita pentru mine. Loganul mi l as lua doar din simplul motiv ca e nou si ieftin
Keyboard failure?!?
Masina puternica pentru naveta? De ce? O folosesti in timpul liber si la arat/discuit/prasit?
Peugeot-ul ala o sa rupa doar buzunarul tau, pe consum. Iar cand va pica, vei duce cazanul ala francez direct la REMAT, fiindca n-o sa-ti permiti reparatia. Vorba aia, si descult si neinformat.